仲等緊出ipad mini7嘅人真係好慘

158 回覆
98 Like 14 Dislike
6gb ram 已經收貨
而家細tablet得返支那機
一係買foldable 勁撚搵笨
你買部iphone pro max咪等如ipad mini

就算出你都預冇120hz冇窄邊框架啦

日日嘈要出mini真係好煩
比例唔同 面積唔同
唔少人對Ipad嘅印象d仲係停留喺十幾年前
仲係認為得9.7吋mon(mini就係7.9吋mon)
過咗呢個size就係大mon,然後就係同重量,方便性掛鉤
但係而家無論ipad定ipad mini個mon都大過初代唔少,設計又唔同咗,邊框又窄咗。然後又屌apple點解唔將最Top嘅spec下放入門機款。
望吓android嗰邊,雖然佢哋唔多重視tablet發展,但係都有廠商肯做,不過佢哋都唔會咁做。同手機差唔多定位之餘,平板比手機更少人買,基本上如果要一個人睇片嘅話,大mon手機其實都夠用,與其做最top嘅細平板,點解唔做最top嘅中、高階機?
佢哋就會話iphone冇ipad os
Mini6 仲好順
ipad mini闊咁多
唔會,大iPhone有多視窗或者雙畫面已經謝主隆恩
點會
Ipad mini 個mon面積大過iphone 15 pro max一倍喎
square黎講大一倍唔算大好多
仲大過galaxy z fold5
On9 仔
我都等緊7
用緊5
部5個touch od 都神神地了
但奇怪係
unlock 係得
到要apple pay / safari password 個下指紋就會失靈 要入passcode
用mi6 pad 好過
pdd 千幾蚊又抵玩
你認為mini出m版cpu粒電會頂到咩?
電量呢啲嘢對某啲人嚟講真係唔care
到時插住尿袋或者濕電用就得
不能同意太多
只能講你唔係mini既客群
你只等於iphone pro max既客群,不能代表全部人

利申用緊pro max同mini
ipad得mini用得過
早排收左部2手ipad mini 6
用住等唔會輸
到時2手來 2手去都唔係好多錢
未來野講唔埋,新一代乜spec又唔知,到時新機出得on9,要用機但唔出等新機個堆一定係揼春個堆
應該係apple係無減價e樣野
2021年mini6賣到依家
air年年更新
apple另一做法一出新款就唔賣上代
好多人想入手又唔敢入手,怕入手又出新機

所以佢地應該唔係問點解唔放m2入mini,而係點解連A17唔更新,反正代代都係更新粒u
有咩咁撚煩? 有人想要就係有人想要.
什麼 pm = mini ? 畫面 size 一鳩樣咩?
新Air 5千唔洗 有排用
我都係用緊呢 2 樣.
但係又咁講
mini 用M1嘅話陣間嚿電仲倒過 iPad mini 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞