旁證賽後為自己判決失誤向杜曹道歉

221 回覆
9 Like 108 Dislike
斬比迪列治,佢追唔到,都係越位
佢係咁講definition個個球證對definition既解讀都唔同架啦, 如果講definition 上季Rashford嗰球點解唔吹呀?咪因為球證解讀唔一樣囉
佢喺越位位置起跑嘗試接應嗰下已經越咗
就算之後停步冇爭頂 都可視為參與進攻
唔明點解吹左完場雞就唔可以var
英超都試過完左場,睇var再返出嚟射十二碼啦
你可以話球證決定唔好, 但事實De ligt真係offside喎, 球證覺得佢有參與進攻喎, 咁其實佢冇吹錯喎
佢覺得冇咪冇
明顯於近距離試圖參與玩球,而此舉動明顯影響對方球員,或
• 作出明確動作,而此舉動明顯影響對方球員參與玩球的能力

睇你點睇‘明顯’‘明確’
呢啲位就係灰色地帶
只可以話平時五大聯賽9成唔計offside
9成唔計, 有1成計所以就係吹錯?
人地放棄晒防守 當你入?
平時九成唔計?
有無數據?
就係有VAR啲旁證懶得舉
屌,又一年! 依度咁多賤種護航,嘔心到
又唔係無越位
咁有無無吹錯先?
老老豆豆 皇馬有邊季唔係靠黑
解釋唔到點解完左場唔可以睇var
佢吹嗰下都唔係完場雞
明白了 自膠
On9 咁都計越位,以後唔洗搵人假插影響防線喇!你第一年睇波?

🚨 “It was a 𝐝𝐢𝐬𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫, an absolute disaster and it’s clear 𝐯𝐢𝐨𝐥𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐫𝐮𝐥𝐞𝐬”, says Tuchel! 🔴

Bayern manager was furious with referee’s decision on the final minutes offside call, Tuchel has gone strong…

“The clear rule is that the scene must continue… first mistake was made by linesman, second by referee”.

“The linesman said sorry but that doesn’t help!”.
其實拗乜? 場波計埋補上補101分鐘就應該完
球證on99唔吹完場, 結果102分半鐘出現爭議球
唔係喇,平時開罰球成班球員跑
唔通其中一個越左就當越?
咁迪列治有無越先?
呢球就算翻睇var 都肯定計offside
佢明顯有意識跑向個波落地既位置 呢點真係唔使拗
無規定,但有guidelines
唔係100%肯定越就比佢踢埋先
咁旁證今次有信心肯定越位咪舉旗
球證見到舉旗咪吹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞