林峯笑鳩伍允龍:「高手喎」

144 回覆
285 Like 7 Dislike
其實點解冇考慮日本仔對城寨嘅迷戀?
嘩好懷念
香港和澳門累計票房收$26,877,794

中囯票房呢
浸翡翠味
翡翠台
雖然佢樣衰,但呢啲位對佢改觀,夠真夠直
天龍八部
真打訓咗喺拘留所啦
鍾嘉欣唔識氣功,實成條入晒
講緊伍表演嗰下,俾人扶嘅係阿叔,胡企係伍後面點扶到阿叔
握手嗰下阿叔批伍一嘢,伍向後跌嗰時胡明顯呆咗估唔到阿叔喺嗰個位都夠膽再郁手,等胡反應返嚟,伍都瞓晒落地咁滯

其實唔怪得胡,前面阿叔偷襲嗰時佢已經盡量擋,到握手嗰時可能放鬆咗以為終於完,點知個白卡又嚟料,所以呆晒
但後面佢扶完伍都一路同林隔喺中間,又得佢夠膽喺白卡手上搶返本書
我又覺得唔係教養問題,係執生能力高,同埋警覺性高,睇落心不在焉但全身已經做晒應變準備,睇得出見慣大場面
要講教養,在場幾個個個冇發惡,幫手隔開、講下閒話打個圓場送走阿叔就算,面都冇黑一下,個個教養都高
只係啲後生可能仲有啲顧忌,怕出手會阻住表演就慢咗半拍,又見到握手就以為真係完場就放鬆咗
雖然俾著我都會同班後生一樣表現
呢場宣傳在場幾個處理都幾好,個個都贏,得阿叔輸咗但以為自己真係贏咗
要分俾電影院
東邪西毒
成本3億得3千萬票房
專登入黎講唔好笑
你都幾撚癲
可能探討過好唔好食
我覺得林峯而家做左人老豆成熟左係吸引左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞