加拿大作曲家抱怨 Windows 11 電腦問題不斷,上網求救才知兇手竟是來自客廳的Hisense智慧電視

174 回覆
451 Like 2 Dislike
同級貴過samsung lg再講
歐洲勁撚窮
好多真係普通家庭求其買黎睇就算
次次行Walmart 都見到佢減價
同一個size佢又真係平其他一大截
近年乜野有爆炸
有興趣既可以睇片介紹大陸面板廠

https://youtu.be/bPE2IPO2MIQ?si=w6bPmxNDOpjDGNUG
高階電視韓國oled玩哂喎
英馬 55”入門級Samsung 3.5k已經算平 佢可以差唔多再平1k
見美國人拍YouTube 都會用海信laser tv
話budget friendly
最正係5年保養
Panasonic Android TV 係TCL 貼牌
Panasonic 電視美國冇得賣
呢個世界窮人一向都佔多數
個數據代表到d咩?
白痴先用中國牌子
呢個數據係講Premium TV, 唔係for窮人買
連登真係多傻閪
你都係頭幾名
買得Hisense 都唔好意思話premium 啦
你可以唔認同,但人地係有高端型號賣,正如小米一樣
咁三叔幾勁
貴平都佔好高
香港市場都唔得啦
主要地方demo 無/得一兩部
九成買LG Samsung sony
另一班要平要大或者商用就TCL Hisense 多
以前平價philips都少了
你係呢到講iTunes 同入歌係idog大忌嚟
賤物鬥窮人
你覺得中国嘢有BACK DOOR 唔撚好
係鬼佬眼中 佢偷到我啲乜 又唔係機密機關嘅工作人員 反而平靚正就夠
所以現實中根本冇咁多人care呢啲個人私隱安全問題
個個都係貪平就買㗎啦 價錢先係最重要
所以咪有咁多人鍾意用支那牌子囉
都唔完全係Hisense責任
windows deadlock + hisense on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞