自問已經對女朋友100%全心全意 但最後一樣畀人飛

184 回覆
285 Like 10 Dislike
可能係我差啦
我都唔知再可以點
放低佢?

第一,放低佢

第二,諗下呢段關係入面有咩做得唔好 有咩可以改善

第三,答應自己呢一世都唔可以重複犯錯

淨係第一個己經做唔到
可能係我差啦
我都唔知再可以點
放低佢?

第一,放低佢

第二,諗下呢段關係入面有咩做得唔好 有咩可以改善

第三,答應自己呢一世都唔可以重複犯錯

淨係第一個己經做唔到

呢d真係要等時間過 以前同你一樣 俾哂自己所有既野俾佢 錢 物 人(dup哂自己個人落去), 到頭黎換到d咩 人又冇錢又冇哂 連自我都冇埋。 你話錢可以賺番 係。 但係我連自己都冇埋 當初fg揾工 一份係真心自己鐘意 但係要周圍走 係自己既dream job但係佢一句以後唔想屋企得番自己同隻貓 我就揾左另一份stay係香港既 當然自己係唔中意嫁啦
最後過左冇幾耐就分左手
同你一樣依家覺得成個世界灰哂 冇哂意義。 捱下 俾時間過 做番d自己想做既野 唔好做d佢叫你做既野。你自然會遇到你想既野/人。
另外一樣野亦都教識你為人處世 任何事 除左親人 乜人都唔好信到十足十 包括情侶。 信係要有 最多七成好啦 佢要你做既野 做7成好啦 唔好所有野100% 當每樣野你都俾足佢 下次只會要求你俾更多 呢個世界冇足夠呢兩隻字。

慢慢你會體會到 但係一時三刻係會唔開心 灰 覺得所有野都冇意思 覺得呢一刻係你成世人既最低谷 其實係咁都唔錯 因為情況唔會再差落去 總會慢慢變好。
又一個做壞規矩的港男
條女識個一陣就對佢好過自己阿媽
餐餐請做工人
阿媽用左成世青春養你 你請左幾多餐比阿媽?

做工人 當然隨時飛得你
不嬲對女仔愈差佢先會愈珍惜你
咁都唔識仲話拍左幾次拖
就係你依d狗奴才先搞到咁多港女以為自己公主
其實唔係睇你對佢有幾好,係佢愛妳有幾多...

岩 條女唔愛你就早d飛 一味對佢好 只會訓練到佢變成港女 除非你鐘意做狗 你想似番個男人就要學識點睇女
如果同你地講
其實自己有cancer,但就算幾努力去挽留,女朋友知道左都係一樣要分
如果知道自己另一半有事,仲會唔會簡呢個時候分手?
可能你地會覺得
呢樣同感情無咩關係啦
女人真係唔可以對佢咁好
太好佢會當理所當然,同埋得寸進尺

我ex又係咁
佢一味想要更多
得一想二
雖然冇帽到,但分左手我所發覺自己好耐冇唞過氣咁

依家已經好難再咁投入
根本得我地全心全意冇用 女人真係話變就變
一齊左兩年 同居 竟然可以比個未見過面 識得一個月嘅tg巴打溝走左

依種女人最撚on9
其實你有無同你女友傾過佢想要啲咩
有無用心了解過佢想要啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞