啲女露少少就話啲女係雞只會令到越嚟越少女肯露

182 回覆
1281 Like 48 Dislike
Po頭架妹都冇波路,但肯露就已經為和平作出貢獻
Youtube環境都係勁惡劣 講一句唔岩聽就狙擊成世
賣廣告=仆街
收donate=仆街
搵到錢=仆街
香港市場係癲架
fatboy 又係比連登搞到 del哂相 無得J
戇鳩啲女唔肯露係因為你唔靚仔啫
係我張床都唔知幾淫
IG好多女僕同cosplay女好大波喎
啲女本身就唔會聽連登講嘢 要露點都露

連登夠成日講處女
周街就多處女?
認真討論
女人其實介紹同性眼光多啲,男人點睇影響好細

點解80 90後港女唔露都係啲女人自己流行起嚟

有冇kitkat ?
有乜撚野好j正正經經搵條女屌啦
搞到啲女自以為高高在上
港女會照樣露俾啲鬼佬睇, 港豬都係收皮吧啦
張相個女仔IG係咩?
無得掂既咪雞
有得掂咪女神
香港網絡文化歪曲到見到咩都係第一時間搵野屌左句先 就算發生果件事對自己有好處或者無關痛癢嘅野都要屌
雞格就雞格啦!咁多藉口,乜嘢身體自主,咪又係想收兵/搵老細。又要性感勾引人,又要立貞節牌坊扮純情。

樓主Logic: 男人有處女情意結,只會令女朋友唔肯扑嘢,所以男人唔應該有處女情意結
lm
點會講幾句就唔露呀? 露完有錢 我睬你句野做咩
唔好成日幻想得男人叫女人係雞
係一個正常嘅社交圈子入邊
你覺得男仔會攻擊女性嘅衣着?定係女仔會攻擊?
呢啲嘢會同身邊嘅女性講定係男性講
好多內幕嘢都係喺佢哋嘅好姊妹後口中講出黎架
唔好睇小女人嘅妒忌心
條女正就會比人鴿架啦嬲乜鳩啫?香港d 仔就算包到實都會鴿女,如果你條女完全無仔鴿反而你要檢討下條女咩事
你估男人話d女係雞多定女人話返女人係雞多吖喇?
所以啲啦啦隊、AV女優成人展去曬台灣
香港?出位少少都話要人肉起底 有時條女明明唔差 就彈呢樣彈嗰樣
一係滋擾到人 一係趕走啲良幣

結論係香港根本唔配擁有好野
好中

Fuck Islam
太天真 你打開Thread/IG望下
點會愈黎愈少人露
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞