啲女露少少就話啲女係雞只會令到越嚟越少女肯露

182 回覆
1281 Like 48 Dislike
而個真 啱睇咪望多兩眼 唔啱睇咪睇第二個
哩個都真係幾噁心
咁多香港運動員 點解佢紅
就係因為佢個樣
佢食自己樣紅利又唔講
暫時本post最佳回覆
似唔似你個樣?
唔明就話我知再解釋你知

話你臭雞咪臭雞囉 要怪就怪你自己著撚到成隻雞咁
唔好成日諗住人地覺得你係臭雞
要檢討下自己係咪著到成隻雞咁先得嫁
你成世都係咁 不如貼撚住塊牌話自己係雞咪得
不過倒貼都無人屌

個post話緊我? 我就係要屌撚到你班賤種港女雞無地自容呀 包括你呢隻閪都無得屌既狗

一單還一單
佢鬧你臭雞係因為你話佢樣衰所以比人閪
佢唔係我鬧嗰啲人少布就話人臭雞嘅人
根據你個邏輯 你比人鬧臭雞嚴格嚟講唔算係鬧緊你而係陳述事實
根據我嘅邏輯點解會係陳述事實?
Post咗咪知
其實唔會有影響
啲女露完有流量有粉吸
呢個係佢地繼續露既動力
佢地露唔露同啲人話佢地係咪雞無直接關係
而家大把00後落力賣肉競爭激烈
唔賣就已經輸左
愈來愈少女肯露係唔成立
呢條係自爆係雞,無人屈佢
根據你覺得
樣衰望=抵比人閪
靚仔望=ok
你出街幾時可以控制比邊個望嘅姐
所以哩個post鬧嘅人唔係佢 而佢鬧你係你抵死
唯一解法係你而家自貼而又係靚女 咁佢屌你臭雞就成為左哩個post嘅指控對象
算你有小小見地

我理得你地唔著定除哂姐 我從來都無講過少布既女仔係臭雞

我想帶出既問題就係一係就一齊望 點解佢望得我唔望得先?
你講樣衰就閪面呀嘛 咁我咪屌你臭雞囉
靚仔望你就追住撚含 呀叔望你就話人視姦?
記住呀 平權都係你地提出黎架
根據你以上所指
//樣衰望=抵比人閪
靚仔望=ok//
樣衰都OK冇話唔OK,點樣控制啫?從來冇出現過「樣衰就唔可以望」依句。
同理,人哋鍾意幾時閪面咪閪面,佢鍾意都可以閪返人轉頭。

//所以哩個post鬧嘅人唔係佢 //
佢唔鍾意人哋閪佢面就話人哋臭雞=唔俾人閪佢面
話人臭雞= 令啲女唔肯露=佢

你出街幾時可以控制比邊個望嘅姐= 你出街幾時可以控制比邊個閪面嘅姐

而係佢抵死
唯一解法係佢而家自貼而又係靚仔 咁佢就避免成為哩個post嘅指控對象

完全跟返你個邏輯!
10年前高登腳膠日日j黑絲,而家冬天都無乜女著黑絲出街
仲有跟返你個邏輯,點解我係靚女先就OK?
唔好講亞洲地區
全世界都係
只要唔駛開名,人性本惡
佢係話你”覺得因為佢樣衰所以閪佢面好正常”哩個邏輯好臭雞
佢冇話你少布=臭雞
所以個po唔係話緊佢
而”覺得因為佢樣衰所以閪佢面好正常”哩樣野本身臭唔臭雞我覺得都幾臭但可討論
你最錯係當咗其他賤女人係日本人心態

現實係女權話你視姦 你叫唔叫佢地做雞 佢地都係仇男屈人視姦
包到實就話你念力透視 妨礙身體自主
著得少又話點解有人視姦著咗衫都好似俾人當無著咁 好不安
無人想睇的話 佢地又會唔開心無attention

即係想點
最撚好笑係嗰啲講幾錢Q嘅on9仔
嗰頭話人係幾多錢1q
轉個撚頭就自己月供電子雞pay床買2手底褲
其實都係直線呃你自貼 因為如果你自貼係女又少布 佢鬧你臭雞都係因為你話樣衰抵比人閪嘅邏輯
都唔係因為你少布同係女
所以佢點都唔係個post鬧嘅人
冇錯
嗱!真係平心而論我就覺得唔臭雞嘅。

望靚嘢人之常情
唔鍾意醜嘢都係人之常情
所以個post重點係「啲女露少少」
而非「話啲女係雞」?

「話啲女係雞」應該會較影響啲女肯露
但做唔做埋出嚟傷害他人感受就係教養同人品囉
閪面啫,有幾容易傷害到人嘅感受?
你望吓人,都可能傷害到嗰個人嘅感受。
如果啲感受咁容易傷害嘅話真係唔好出街
佢露唔緊要 但唔好俾人望一眼就公審
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞