啲女露少少就話啲女係雞只會令到越嚟越少女肯露

182 回覆
1280 Like 48 Dislike
大家都冇得睇咁樣攬炒好咩
話人係雞你又唔會有份屌
有屌過又唔係出包膠
到底話啲女係雞個心態係為咩呢?
讚下佢哋等多啲女肯露大家多啲野睇咪階大歡喜世界和平囉
成日話台妹點點點正到港女肯露返咁上下又話人雞又話賣奶
屌你又唔撚係收你錢先露
俾我中出都可以世界和平
你咪返去同你呀媽咁講囉
香港網絡文化歪曲到見到咩都係第一時間搵野屌左句先 就算發生果件事對自己有好處或者無關痛癢嘅野都要屌
或者我會覺得連燈仔(或推而廣之香港網絡文化)根本只係想睇人仆街
所以任何借胸、樣、腳上位既人都必須受嘴炮而死
當然, 條友可能偷偷地J緊就另一回事
總之一定唔可以有成功既人
我就唔想冇女𥄫喇
要鼓勵下佢哋出多啲圖先對大家好
同意啊, D女肯露肯流出, 作為一名有品嘅咸濕佬, 應該懷住感恩嘅心去睇同J!!
最撚虛偽就係J完爽完, 就聖人上身又起底又話人臭雞係度道德審判, 但係你又有份睇呢樣最撚克人憎!!
袁嘉敏拍完鴨王就唔再拍成為香港最後一個脫星, 就係呢班虛偽道德撚攪走人, 累到一班善良嘅咸濕佬冇得再J袁嘉敏
但呢條女響連登仔眼中都係無身材的豬閪呢
我有對你阿媽講
胸樣腳都好睇 支持露多啲 大家先有野睇
人哋唔成功又唔會令到我成功嘅機會多左
鼓勵多啲佢哋 佢哋開心咗 我哋又有圖睇
成個社會嘅集體幸福都提高左
講幾多次雞咪又係咁多人露
你都係為屌而屌姐
我每次睇完女都會講多謝上次比屋企人發現我半夜對住個電腦不停講多謝
d女係雞同話比d女聽佢地係雞係2回事
問題唔係係認清d女係雞呢件事上面
個問題係點解要話比佢地知
你估佢地自己唔知咩?
佢地最唔想知既就係知道你地都知
大家一齊扮唔知
d女扮下自己唔係雞
d仔又扮下唔知佢地係雞
咁先世界和平

題外話, 如果d女用自己色相揾男人錢咁都唔係雞, 只會害左一堆心水唔清既直男任d女用色相控制住, 仲要覺得d女皇恩浩蕩
終於有人明咩叫中庸之道
咁唔鍾意咪唔好睇
條女又冇迫人睇
唔靚都鼓勵嘅話 靚嘅更加唔會有壓力出圖
再者百貨應百客嘛
好彩我老豆冇咁同我呀媽講 唔係我咪要負責世界和平
我覺得係少左女肯露
提高幸福感講得好
女露得開心,仔又睇得開心
win win 先係架嘛
媒嚟
日本啲街訪九成都係假
連登仔咁識諗嘅話 就真係fg 50k啦
駛乜講到咁複雜, 剩係知道D女肯露擺得上黎, 咪J囉!!
J完咪J第二個囉!!
剩係知道你班虛偽道德撚, 係咁屌人臭雞攪到大家都冇得J
上網屌人又爽又冇代價又唔駛用腦
話佢係雞根本唔係因為衣着有冇人話三上係雞?
如果出街個個靚女都肯露,的確啲人真係會無咁燥
我咪講緊無收錢嗰班囉
有嗰班你話佢係雞全香港冇人會話你唔啱
純粹唔明如果冇收佢錢 有咩情況話人雞係啱呢 除非見到報價單囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞