[黃VIU][TVN]背著善宰跑(4) 邊佑錫、金惠奫 主演

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
都仲未係Top嗰堆大牌演員 點會錯過任何一個宣傳機會 公司唔好搞啲咩飢餓營銷公主越多曝光越好㗎
咁紅都唔食住個勢舉行FM,好可惜
https://www.instagram.com/p/C6vHJj1LQWH/

仲要一連兩個post 好幸福
竟然一次兩個
可能安撫下大家戥佢唔抵嘅心情
我都覺得係不滿到上新聞
屌 好qq
睇到韓評
如果係咁就正 一講結婚即刻時間靜止

公主對眼好靚 勁blingbling
好開心!唔知有無人明呢個感覺..好似同邊哥Varo一齊進步咁
雖然唔知個設定係唔係未來小率已知已發生嘅事先會停 但我覺得如果有呢個橋段都會好有趣
不嬲都幾鍾意佢對眼
然後尋晚補公主啲物料
(本身補緊邊哥,但補補下又想補下公主
其中一段有個佢大學嘅師弟讚佢對眼好靈動
真係好準確!
所以演一啲可愛嘅角色時,尤其殷端午
係堅可愛,唔會乞人憎,連女仔都會鍾意
當日邊哥跟住varo老細走是正確的
綜藝可能真係無邀請(雖然無咩可能
因為公主係Sky Castle,偶一天時已經算係爆過
個期勁多綜藝節目
在商言商,邊哥先係而家「爆紅」個嗰
綜藝會搵佢先都好正常

但係公司可以整下Vlog、搞fans meeting增加曝光度,幫手宣傳下套劇,唔會搞到好似得邊哥公司做嘢咁
本身間公司太大
唔會專心湊佢
做親生仔好過做養子
應該係!大家話想見到佢 佢就po野!
邊哥又like左

【新聞】話題性爆發的'背著善宰跑' 正在考慮線下粉絲活動

tvN月火劇《背著善宰跑》方面為了給喜愛電視劇的觀眾們舉辦特別的活動,正在與相關公司進行討論。目前還處於討論階段,劇組方面正在與相關公司就活動形式、規模和時間進行協調

係咪終於可以合體
如果又無金惠奫會點
如果冇,肯定鬧爆
一係唔好搞,一係男女主都要出現
https://www.instagram.com/p/C6vQhNJraeq/
小率媽媽都po左ig! 公主like咗
無應該tvn 同artist 會比人鬧爆啲fan戰鬥力勁到上新聞喎

課咗金就可以同邊哥weverse dm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞