[黃VIU][TVN]背著善宰跑(4) 邊佑錫、金惠奫 主演

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
社內個尾雖然差少少, 但OVERALL都係套好好睇嘅愛情喜劇
我好鍾意泰武同善宰一樣咁專一深情, 夏莉同率一樣, 都係用心守護自己嘅愛人, 又SWEET又感人
PTSD
但我對個編劇有信心希望唔好咁都燈到

痴線 琴晚睇個女仔ig都係得三百幾個cm鬧佢
家下已經成三千幾⋯
淘寶有預告同款情侶keyring

呢條女真係做多咗
公主咸到眼都紅埋,滴眼淚。睇到咸左出黎
個鏡頭痴撚線架
求求編劇唔好再寫邊哥死了由20世紀死到大力女子背跑都死兩次了
出得幾分鐘係咁po嚟r人氣 好煩

可以安心瞓教了
今集真係勁好睇
好想快啲星期一
又要等6年
可能未嗌cut
得返六集,TVN真係唔打算比佢哋合體宣傳咩
真係睇唔睇點解tvn咁唔重視依套劇。又冇劇評,連自家綜藝都唔請佢定上
*睇唔透
可能同期d資源俾晒眼淚女王
估唔到呢套咁爆
睇佢地一條宣傳片cut開嚟幾分鐘幾分鐘咁post就知,當初應該冇諗住做好多宣傳
月火係冷門檔,爆出多數都係意料之外
所以先話呢套係黑馬
第十集

真係勁好睇
又好笑又感動又心動又神展開
就算我睇前已經忍唔住睇咗劇透,我都覺得好好睇,呢套劇真係無咩無效劇情、人物,所有嘢都係有鋪墊、呼應

真係估唔到膠囊會提早出現,仲成為最重要嘅提示,大癲善宰嘅告白又係legend級,大佬,死都唔怕仲可以點同佢鬥唔知邊度睇到,話呢套劇只有善宰喺現實無可能存在,甚至穿越都可能現實過佢

唔爛尾嘅話,我驚會超越鬼怪、衣袖成為我心目中嘅Top 1
同樣係喊,公主係小劇場入面嘅演繹係有喜感,正劇入面係喊到令人揪心,而且都喊得又靚又真,好犀利
上綜藝可能演員檔期都係考慮因素之一

劇評就幫唔到佢兜啦
我都鍾意佢做idol但編劇咁安排應該有原因

【熱帖】#背著善宰跑#
兩位演員的採訪,也讓人今天終於理解了“率善宰是彼此的全部”的含義

【評論】
1. 完美理解這部作品的兩位演員
2.無法想象不是金惠奫和邊佑錫的率善宰
3.這個選角就是命運
4. 謝謝你們出演這個角色
5. 這個選角是我的人生幸福,率善宰是我無法忘記的初戀
6.我的人生CP
7.都說出了正確答案的兩個人

真·人生cp,好難超越
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞