有時真係寧願揀hk express都唔揀香港航空

256 回覆
616 Like 87 Dislike
上次名古屋飛香港,架機舊撚到,仲要飛咗5鐘同CX架機同時到香港
標準答案:搭ANA JAL啦
連登搶答:一定坐ana jal
UO我都坐過壞幾格行李架

然後又爛櫈到直頭封咗個位

唔好搵我老母
香港航空成鳩日delay,不了
UO俾CX食左之後咪又係做托價部
平條撚
邊間平坐邊間
坐過hk airline去上海,感覺上坐hk airline係舒服些少,同埋短途有個熱包食下叫聊勝於無啦。

其實本身express就係海南航空/hk airline賣盤畀因航,原先海南航空佢定位係hk airline高級過快運
仲有搶下口「冇錢唔好學人去旅行!」
公道講hx啲女女正好多 330坐得闊落啲 又可以帶自己嘢上去食

利申:邊間平買邊間
識玩一定搭前排咁做
話明廉航 邊間平咪搭邊間 做咩要俾咁多原因
KIX仲坐香港啲廉航?
有乜分別搭幾個鐘cx 就又係差唔多
上年9月搭香港航空去沖繩, 無電視睇得個爛鬼麵包, 不過張機票係平既, 好似來回$2000甘上下, 後尾有朋友又係去沖繩, 差不多$5000機票, 又係得個爛鬼麵包, 其實都幾離譜
hk airline個online check in勁on9,要你人手入勁多資料,無得就咁揀返自己行程個航班check in
去台灣日本無乜要求 唔爆炸就算
HX仲有a330架咩
我仲以為佢轉曬A320
HX唔會俾人公審買壽司生果上飛機食喎
仲要大port有大飛機用唔洗爭overhead bin

Express聽日要收手提行李錢今日就開工唱好先?
上次cx去東京,氣壓問題要折返, delay咗四五個鐘,

反而搭UO 十幾廿次都未試過咁,
感覺U O仲安全過CX
兩間都仆街黎,唔好話JAL ANA,如果台灣開d轉機線飛北海道/二線城市即刻屌打佢地
Hx間唔中就取消機票 夾硬將我轉咗第二班機
利申近排受害者
窮有窮揀 貴有貴揀
價錢差一大截
邊間平買邊間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞