Lolly Talk新歌熱搜短時間破三十萬 Collar粉絲網上宣布投降:承認落敗

307 回覆
127 Like 225 Dislike
LT 係咪一定要提collar
講都講咗成年幾~
Marife 樣同身形,都好合襯 "歐美人眼中嘅亞洲人體形"
連COLLAR都開始無人再理,仲要靠人先上到熱門。。
好簡單
青春無敵
咁多後生囡囡花多眼亂
相較之下collar 就算跳舞勁啲都係輸

蘇晴個作用其實好大
一來跳舞勁,歌都ok,絕對係主力成員
二來佢個年紀,
算係個兩老野個同後生嘅之間連接位
就好似素描咁,最深色同最淺色中間,
一定要有層漸變色先夠自然
基本上8-1 = 0 都係真
認真工作 值得respect
傻閪LT 粉又嚟挑機, 買夠一百萬先挑喇, 咁多view 叻叻豬你地嬴晒得未
領粉係咁cheap 無錢喇
Chosen Family 真係幾難聽下
soching 跳舞勁唔使講
樣貌身型年紀都係Collar入面排中間
無左佢就好似隊波得前同後無左中場串連咁
主唱又得返winka一個變得單調左
你睇佢地演唱會soching part俾左candy唱就真係爭左啲
可以聽下,呢首係幾正。
連展示應援廣告嘅巴士都好稀有:只投放5架,仲要係行駛九龍及將軍澳市區路線。
(似呢架披上廣告嘅其中一架巴士,支援過海線來到港島,已經好罕見)
湯馬士條viu廚剩係識盲撐
自打咀巴
你講得岩,8-1=0真係冇錯
好多人齋睇唔like
咩黑玻璃牙

連登話好難聽點會heat

MKV出名買like

睇返啲正常少少,LT都係佢哋之間,問題不大。
Collar 就真係買到肉鳩酸
以賣粉絲情懷翻身
唔見話ian 同 姜B既
Collar: Day dllm
我心諗佢想串邊個 第一個係諗起鏡
兩邊都係輸家

冇左soching 一早估到collar 會一蹶不振
當年狼人殺soching 吸好多fans
冇左soching collar 少左比較出眾既星味

Lolly talk 人氣都冇剛出道時果種銳氣 少左平地一聲雷既作品 而且冇左collar既競爭 香港女團個餅只會越嚟越細
塘水滾塘魚
Speak love 好聽過Atypical
Atypical d 英文詞好似為填而填,聽到好銀耳咁

睇下街客多果D星就係咁,
加上LT真係有叫人loop歌
除左樣衰 個格都好衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞