Lolly Talk新歌熱搜短時間破三十萬 Collar粉絲網上宣布投降:承認落敗

307 回覆
127 Like 225 Dislike
依家紅都係出局果D
ok la, 見你打咁多字, 覆埋你呢次, 呢個post 有你地班唐仔互含, 一search 就知
依家LT 咁勁咪得囉, 最緊要世一, 早日打嬴韓團唔係collar 呢啲2 打6

人哋崩口人忌崩口碗,買到咁肉酸
上曬報紙啦

明顯係啦人哋公司興買like
jer

collar買撚到天后天王級數,點知冇人睇
自己人隻閪手都唔撚loop

佢哋狗竇日日都做怨婦㗎啦
容祖兒條片一上就知咩事
邊個多街客一眼睇到
collar 下次冇人loop就買埋view 啦
聽聞 locker條女第一場都走晒音
唔係成隊去練氣?
佢自己咪8變7
最鳩係8-1=0
白痴先至覺得autotune有用
根本走音嗰時連autotune都救唔返
你睇吓香港某個出名用autotune嘅男歌手就知
人哋一個走一場,之後兩場無事
Lolly Talk就八個走足兩場
駛唔駛去YouTube 拎返兩晚最低level嘅《二人限定故事》比較吓?
你要比較既
就計下香港第一跳唱最難舞步女團跳左幾多隻歌先啦
狗領粉自己咪最想同韓團比囉
你望下狗竇post班友幾鍾意講其他韓團仲要好多時都唔係正面
明明就係一個港團post黎

LT粉有自知之明
鍾意MK女團咪鍾意囉,隔離隊野fans相比之下真係得啖笑
抵佢地由出道到依家都未紅得起
你唔係當Lolly talk扭吓扭吓嗰啲係跳唱作品吓話
人哋講緊live 走音,
你就轉移視線,
Sam Hui?
你唔係真係以為IDC企係到扮雞fingfing下就跳舞呀嘛
鳩蛇話collar autotune
你就轉移視線話旺中女團走音
Sam hui?
你地應該縮返入去狗竇入面互含再繼續日日講其他團啦
就快推到1000個post啦
支持鳩蛇
入面自己post就哭喪咁話靜晒屌AM
又哩又路好似日日個團要有野睇先安排

不過人地隔離真係又哩又路既
起碼唔使瞓街
唔係一把火嗰啲踏左踏右左扭右扭就係跳舞吓話!?
係喎 旺中叱咤有跳比領睇喎
LollyTalk算鳩數啦
除咗三分甜 七姊妹星團 五愛 二人限定故事 六度相隔理論 嗰啲之外 全部都垃圾嚟㗎
尤其是嗰首一把火 難聽到想揼爛部電話
都係聽返Collar既《Gotta Go !》《Call My Name !》《IDC 》《OFF/ON 》《Never-never Land 》
唔講埋cookie 2r 3t
都唔L同年代
你而家癲到post都都mon埋
其實你係咪一日有72個鐘
其中一位支持者「傻儀」
駛撚專登mon post咩
入面某啲戇鳩平時專post埋啲垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞