Lolly Talk新歌熱搜短時間破三十萬 Collar粉絲網上宣布投降:承認落敗

307 回覆
127 Like 225 Dislike
專業音樂人批評此歌曲只賣情懷,缺乏編曲,歌詞等音樂上的考量,屬中下之作品。

邊個專業音樂人咁專業,大快人心
成個post 都嗰幾條友推黎推去
真係戥佢哋慘,未來呢幾個月,
一波一波咁有新嘢彈出嚟果陣點算,有D代言又續約
佢哋班am應該屎眼都畀佢哋屌爆
入面啲柒嘢咁撚好笑次次入親去見到佢哋畀人激到紮紮跳放負,個心入面都暗爽
Chosen family 好聽好多好多….
曲 詞都正
炒左WINKA個賤種
CMN idc好撚難聽喎
買得view就唔好咁度縮買埋like啦
重要賤人品
唔好調轉嚟講啦,不如話佢哋collar買like
佢哋第一日就八千,然後冇升過 一個月後就同你講九千 早幾日一日加左100

睇返街客多嘅歌手,like 都唔係真係咁多
mkv 歌手自己買到唔正常比例
睇音熱就最均真
佢哋全隊人品都有問題,
marf 未紅先屌雜誌社,紅左就勾人條仔
winka人紅飛仔
day做第三者溝nathan溝到原本女朋友跳樓
望見班怨婦就笑,人哋玩cuty hunt又關佢事
LT的確係好正
有預感collar 最終會得返3個人
補年紀大
好似當蘇晴退團無發生過咁
一個人退唔計拆夥?
2010年10月14日,RubberBand於旺角朗豪坊宣傳新碟《Connected》時,表示鍵琴手藝深由於壓力及健康問題,已退出RubberBand。

咁rb係咪都拆夥?
家家都拆夥 我們仍一夥
突然聽到呢句心諗做乜鳩
成左團兩年就咁串 wyman係咪玩鳩佢地
好似當蘇晴退團無發生過咁
一個人退唔計拆夥?

2000年代嘅 TWINS,成員倆都曾經單獨發展;
而家時空大搞 "Y2K" 回憶,咪又係重新"團成一夥"?
公道講句
LT勁過collar
Ivy so同Day加入LY就係世一女團
本來, 幾鐘意阿DAY, 又後生大波,
又有去LT演唱會咁FRIEND底,
COLLAR入邊得佢一個幾討好....
後來諗諗下, 哩焚的形狀呢單野,
就係發生係演唱會之後嘅時間,

鳩蛇, 係咪有人不滿DAY去左LT演唱會,
先爆料比你聽架(或放料出黎啦)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞