[A/I] Fate/Grand Order🇯🇵 [236] 幾時ev禮可以換齊唔駛打

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
不過原黎個迷宮係無止境架 知道左到都幾灰

唔算無止鏡
但唔知有幾深
同埋堆怪好難打
目前最勁果個打左同一層742次,720幾次比人秒,但佢已經咩都殺曬,等級應該點都最高,都贏唔到
咁鬼畜

都仲未提佢邊姦邊打人塊面

強姦不嬲係咁架啦

將靚女打到豬頭咁

唔算無止鏡
但唔知有幾深
同埋堆怪好難打
目前最勁果個打左同一層742次,720幾次比人秒,但佢已經咩都殺曬,等級應該點都最高,都贏唔到

卡片大叔??

唔算無止鏡
但唔知有幾深
同埋堆怪好難打

卡片大叔??

打唔贏 咪走去下一關囉
睇到最後,無pantsu

,試咪試咪

唔算無止鏡
但唔知有幾深
同埋堆怪好難打

卡片大叔??

打唔贏 咪走去下一關囉

卡片大叔有跟住佢,果條女係上邊講既細妹
走無用,因為呢層贏唔到,下層都無希望贏
大叔就係咁卡等
同埋死亡返回技係有限制,三日內要打贏指定怪(非可控)先唔會番轉頭
睇左上面套異世界漫畫,有冇類似嘅推薦
睇左上面套異世界漫畫,有冇類似嘅推薦

魔域英雄傳說

唔算無止鏡
但唔知有幾深
同埋堆怪好難打

卡片大叔??

打唔贏 咪走去下一關囉

大叔就係咁卡等
同埋死亡返回技係有限制,三日內要打贏指定怪(非可控)先唔會番轉頭

卡片大叔都係仆街??
我想問係咪好撚疾機

唔算無止鏡
但唔知有幾深
同埋堆怪好難打

卡片大叔??

打唔贏 咪走去下一關囉

大叔就係咁卡等

卡片大叔都係仆街??

小丑黎
個時間其實幾伏筆,要等佢解
我想問係咪好撚疾機

啱啱睇幾順
即刻有人FOLLOW我
終於推完尼祿上90,可以訓了
全部都鬼燈 比粒狂輝石我都好呀
終於整好個直播
聽晚再開黎玩下先
終於跌禮裝啦
喂 個風好似冇乜料到咁 不安

希望反燈
黎料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞