[A/I] Fate/Grand Order🇯🇵 [236] 幾時ev禮可以換齊唔駛打

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
個人覺得贗作英靈復刻先會出黑貞 1000萬應該有新野 當然唔排除加埋黑貞一齊出搶錢

聞西關係咪都有box抽?

8個封頂啦傻仔

對上次有得無限抽係咪已經係童貞果陣

聖誕之後都冇出過box抽
其實咩叫box抽?
其實咩叫box抽?

請參照我老婆祭2016
個人覺得贗作英靈復刻先會出黑貞 1000萬應該有新野 當然唔排除加埋黑貞一齊出搶錢

聞西關係咪都有box抽?

8個封頂啦傻仔

對上次有得無限抽係咪已經係童貞果陣

聖誕之後都冇出過box抽

最近都應該要等羅馬皇帝幫我地爭取
其實咩叫box抽?

表現勤勉既地方
其實咩叫box抽?

請參照我老婆祭2016

都係唔明
[quote][quote][quote]

仲有3個位

Hi im yee added
其實咩叫box抽?

請參照我老婆祭2016

都係唔明

打啲卷返黎抽獎品

已經冇心力再玩box抽
其實咩叫box抽?

請參照我老婆祭2016

都係唔明

打啲卷返黎抽獎品

[img]https://vignette3.wikia.nocookie.net/evchk/images/f/f1/GOD_BORN2.jpg/revision/latest?cb=20061208053555[/img

原來係咁
EXTELLA 2就黎出 見到FB有人話上作用過多時間交代劇情真係笑而不語
冇王哈桑
用平民隊磨左3x turn算.....
白貞 殺22式 白貞......
冇王哈桑
用平民隊磨左3x turn算.....
白貞 殺22式 白貞......

用銀時果隻入去無雙咪得
EXTELLA 2就黎出 見到FB有人話上作用過多時間交代劇情真係笑而不語

d人平時應該睇開d一上黎除曬衫啪啪啪3秒就完左果d
EXTELLA 2就黎出情報 見到FB有人話上作用過多時間交代劇情真係笑而不語

漏左2隻字

唔係劇情我都唔撚玩啦 真係曬鳩人時間

EXTRA 線愈作愈大
割草又割得衰過人
係真係比人玩戰鬥就晨早搵左暗榮啦
鳩撳撳到我唔想玩
應該比人飛哂啲戰鬥先啱

本身買左想睇劇情, 但打個度太撚煩賣左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞