[A/I] Fate/Grand Order🇯🇵 [236] 幾時ev禮可以換齊唔駛打

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
▼UI的改善
・管理室(ターミナル)中,在Master任務圖示上顯示每週任務的剩餘舉辦期間。
・於Servant強化畫面選擇強化的Servant時,追加顯示能使用「英靈結晶・流星之芙芙ALL★4(HP)」及「英靈結晶・日輪之芙芙ALL★4(ATK)」的對象。
・到達Servant及概念禮裝的持有上限數的情況仍可進行聖晶石召喚。

可以抽到個信箱爆炸
希望陣間打風可以吹走神父歐氣
台主幾時留個好友位比我add
▼UI的改善
・管理室(ターミナル)中,在Master任務圖示上顯示每週任務的剩餘舉辦期間。
・於Servant強化畫面選擇強化的Servant時,追加顯示能使用「英靈結晶・流星之芙芙ALL★4(HP)」及「英靈結晶・日輪之芙芙ALL★4(ATK)」的對象。
・到達Servant及概念禮裝的持有上限數的情況仍可進行聖晶石召喚。

可以抽到個信箱爆炸

終於可以一口氣抽 唔洗抽下賣下

俾神父呢D仆街執雞
俺の、勝ちだ
冇POOL3 燈死曬
冇POOL3 燈死曬

信我啦 一定有
唔好問我點解會知 我唔講得
啲風成日俾台主同老涼燈走
啲風成日俾台主同老涼燈走

燈力放出
刷金幣+心臟,80萬一場
推薦大家去睇一套漫畫

達爾文遊戲

和議

可以
再推薦 見面五秒就進入戰鬥
▼UI的改善

可以抽到個信箱爆炸

真係可以喪抽了
▼UI的改善

可以抽到個信箱爆炸

真係可以喪抽了

課到中
得返唔夠五個禮裝位都可以抽卡了
轉貼隔離Yui d野,唔會屌我掛

正, 見到d 支那人可以直接del名

frd list有幾條大陸仔carry
換埋金狗可以打返上半部

frd list有幾條大陸仔carry

見到殘體字即Del
換埋金狗可以打返上半部

上半狗都唔打 小怪都5萬幾血

封steam

封steam

呢個好波,大陸仔打csgo成日開掛
換埋金狗可以打返上半部

上半狗都唔打 小怪都5萬幾血

雀毛,頁,金狗全部未換...
就快變巴沙卡

好心佢個禮裝換唔曬都整個上限
依加無止境咁刷
SHAFTTEN都收埋我錢係aniplexplus仲未收
就快變巴沙卡

好心佢個禮裝換唔曬都整個上限
依加無止境咁刷

分明整低DROP RATE想我地用晒果30金果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞