張致恒老婆雯雯驚爆連環不幸事件 IG發布難過消息:初步懷疑係腫瘤

597 回覆
26 Like 536 Dislike
吳浩康講過同佢仲有聯絡
仲叫佢老團放過張致恆
串埋個班斷絕晒關係既歌手藝人同事
form 123 搬入青山
仆你個街,咪撚踢爆人啦,阻人搵食

人哋下次仲點撻個qr code出嚟乞錢呀
隨時佢係睇google急症
呢條橋掂啦
長搵長有
Qr code準備長期置頂

講到咁撚慘 韓劇咁撚樣
班助養人唔係唔入錢呀?
嘩嘩嘩。。。
都唔係傳聞啦,佢已經認左有其中一個仔係SEN
呢家人而家差唔多表明左
佢哋無晒工作能力㗎喇
即係以前火車站果D呢
畀人打斷晒手腳啲乞衣咁樣

班大愛既助養人
你哋班人有份打斷佢哋手手腳腳
令到佢哋今時今日失去工作能力
係你哋害死佢哋幾個細路

窮。跟本無權利去選擇工作
點解仲有錢買盒檢測盒
啱啱比Steven屌到個閪腫腫地仲唔係腫瘤
年年月月日日都嗌住比人趕走無錢開飯但成日比人周到成家生活得好過我哋呢啲平民,講大話都做足啲啦好無
好似港刀聯咁定期更新同整合集
報下報下其實又過咗幾年
根本冇佢所講到咁絕望
當然唔排除有好多蠢人捐錢
係 好多留港撚都好易呃 特別係港女 真係港累
咁點
係咪想我哋捐錢
老婆做good guy,
老公做bad guy,
QR code要當然老公好快有
其實有四個仔喺到,想做嘢都冇可能搵到正常工,請工人都湊唔撚掂。Steven想搵錢又唔掉低面子,乞食都要有誠意,人哋先會課金課得多,楊思琦都唱通宵k啦

根本做臭個名之前小紅書抖陰大把嘢可以做
屌你老母,兩夫婦應該差人好撚多先會日日叫春話等錢使急症check到腫瘤都up得出,屌你老母
雯雯話嫁之前已經養緊
乜依家急症室醫生會咁講野架咩
未照未驗就初步懷疑係腫瘤
出招啦 即係早兩日佢老公個個要搵cash 工失敗左

唔講真唔真 就算當真又點
無工返又話無錢要搬工人要黎做咩
兩公婆成日講埋咩有份工返就可以請姐姐睇住小朋友
早兩禮拜唔係已經影到有個姐姐咩向地鐵站

仲幫佢個d 人咪造就左呢個佢囉
你地害佢唔腳踏實地搵份工
無錢就po IG 等錢使就將自己既唔舒服po 出黎
根本兩個就係養懶左 唔使做日日襟電話就有得去廸士尼
捐過錢個d 人如果真係想個小朋友好.就唔好再捐錢啦
除非你肯定會捐到佢地個個18歲
除非天無眼佢兩公婆中六合彩
唔係佢d 細路再大少少要洗既錢仲多
佢地真係養唔掂咪趁仲細送保良局養可能過得仲好過而家

係殘忍架 養唔掂做咩生 害人一生

發燒要照x光?
總之就慘撚到要你捐錢嗰隻啦,邊~個~夠我慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞