張致恒老婆雯雯驚爆連環不幸事件 IG發布難過消息:初步懷疑係腫瘤

597 回覆
26 Like 536 Dislike
藝人張致恒(Steven)的太太區燕雯(雯雯)不時都在IG社交平台上發表真實感受,繼早前屢次陷入財政危機、日前自爆已斷絕母女關係後,今日(3日)雯雯就再度發布難過的消息,透露過去一星期是難過的日子,除了自己身體不適初步懷疑有腫瘤之外,兒子開始咳、有鼻水、發高燒、患輕微嘶哮症,狗狗更不幸患癌,接二連三禍不單行,令雯雯心力交瘁。

日前,雯雯在IG社交平台上發佈限時動態,驚爆已經與媽媽斷絕母女關係,證實雙方已各走各路,雯雯發文寫道:「我發現好多人會關心,我媽媽有冇幫過我。有,咁多年一定有,但宜家大家嘅關係,都只係一個債主同借款人。大家已經斷絕咗關係,所以佢冇必要幫我任何野,甚至照顧小朋友。大家各自都有大家嘅生活,都冇必要再扯上任何關係,再加上我有(網路乞丐)呢個稱號,其實都冇必要影響任何人,所以我宜家嘅生活,就只有我的家庭,所以希望大家唔好再問我!」

佢悲觀
又大條道理無工返無錢迫不得已
差QR code未貼
出賣自己? 即係鋪定路?
以下係連登集氣區
貧賤夫妻百事哀
又賣慘
條廢柴肯定扑野個陣用傳教士式擺老婆對腳上膊頭,用佢16cm巨腸出出入入,雯雯黑口黑面都忍唔住面都紅哂

當feel到老婆個鬆閪都開始縮緊個陣,即刻右手反手喪捽佢粒豆豆,左手係咁彈佢粒lin!

老婆高潮爽到癲但係唔忿氣只好揞住自己個嘴廢事比佢知有幾爽

然後steven粒聲都唔出就射左,頂盡子宮口狂噴,廢事出聲,出親聲雯雯都閪口閪面

雯雯對住條廢柴咁耐都知佢射左,一手推開steven

Steven抆反條j出黎,右手一fing,fing d餘精滴哂落老婆個充滿橙皮紋既肚腩度

雯雯:「屌你紙巾都懶撚得攞,唔撚死都冇用」

然後steven又撻反落床㩒電話,「肚餓呀」
雯雯:「食屎啦你去」

然後又著翻套超黃睡衣去煮飯,因為冇錢嗌外賣

一路炒餸一路口噏噏,一路揞住隻紅腫西feel緊d餘震

然後班細路開鎖匙入翻屋準備開飯,拎d公屋鐵碟出黎
今次仲可以拎埋隻狗賣慘,呃埋班愛狗人

Qr code可以長期置頂

每朝訓醒Alipay幾十個提示
出賣自己都要保住個屋企
想捐錢🥺
貧賤夫妻百事貝戔
準備升官發達
開個價黎 臭雞
下一頁,QR code
又多條財路,可以攞傷殘津貼
交俾社署啦
無謂害左幾個細嘅
根本無能力照顧
重學人養狗
扯左
Steven終於自由

一直覺得佢老婆逼佢
見到佢仲養住幾隻狗,真係笑撚死
人都養唔掂,仲養狗
唔好話咩棄養,佢IG一出POST,大把有錢人拎養啦
再將兩個大仔交比兩老湊,自己湊兩個

根本佢哋未訓醒,香港地養4個加3隻狗,冇樓在手,月入十萬都勉勉強強啦
應該係指公頸癌,漏左係手背貼payme code
你要幾多?講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞