其實林峯唱歌都幾好聽,點解紅唔起?

228 回覆
100 Like 150 Dislike
所以咪冇諗住吹奏中國大飛機

你個峯哥剩係開通微博小紅書
你係連登吹奏有咩用
係tvb 唔識經營
聽人講
Budget 極少比落歌手度
只係拍完劇d 餸頭餸尾
咁得閒整咁多圖呀 人哋咪問你邊度收風然後你自己就著晒無啦啦開人波 琴日仲咁好心機推個成個月前嘅po屈我係扮fans 比晒證據你又駁唔到 話我私怨然後自己又整咁多圖嚟咬我 依家又無啦啦屈我哋咩扮代表明明連登大把人吹奏佢
傻西鏡狗
係唔係都咁講先
理解下你兄弟話我尻吹先
貼埋呀峯哥係廣州親口講
你又講琴日
唔覆你因為你認左自己係傻西鏡狗就夠

同埋真係唔明你講緊咩可唔可以組織下先
心呼吸正到仆晒街
你個峯哥16年開始就主力發展中國市場
中國演員
講咩香港人唔用微博小紅書
唔用咪好似你地咁咩都唔知係香港做佢fans
好似你咁精神分裂又姜粉又峯粉又接受唔到林峯中國同香港發展時間91比例係好慘
"邊度嘅消息" 明明佢就有問你邊度收風 你比完source佢仲有冇話你9吹呀 仲有以前我仲係姜濤fans嗰陣我從來冇唔認過 脫咗粉成年幾兩年仲攞住啲old news以為執到寶 老實講我都唔明你條友啲logic
最近個首無傷大雅好撚好聽
你鐘意啦又鬧人喺大陸發展拍咩中國大飛機但又用微博追得啲消息咁貼
唔追貼d
點樣清楚過你2個世界唯一既林峯fans代表呀
攞住林峯fans個名又屌mc又屌鏡又屌華納
點知自己原來先係做左年幾兩年傻西賤種鏡狗
原來講緊自己
樓豬00後
都唔係咩華人
99%都係香港人黎
鏡狗連大馬場都開唔到
有咩華人fans可言
你都on撚9,你個frd一開波話咪亂吹先,我俾完source就梗係冇道理話我亂吹啦,你講嘢前用咗腦未呀
理撚得你係姜濤前fans定現fans,你鍾意過姜濤已經係恥辱,認唔認同?洗唔洗俾張圖你remind返你呀,你話姜濤同林峯同grade嘛,仲唔恥辱呀,係到做架兩食懵咗呀?

淨係識係林峯狗竇扮可憐好慘?
嗱係你自己開咗波撩返尋日嚟講㗎,我當初淨係講鍾意聽陳卓賢嘅歌,你就因為鍾意隻姜狗而有私怨,再屈鳩我鏡狗屈足幾年先吖嘛,宜家扮失憶扮可憐?梗係要屌鳩返你啦弱智狗
你自己係賤種鏡狗就唔撚認呀?見姜濤掃掃掃俾人一面倒屌就扮宜家冇再追?
明明鏡狗Fuckboy未出道我已經喺連登吹奏緊林峯都比你吹到扮林峯fans 我成日屌佢哋啲新一代artist咪就係因為成日見到班盲撐話要支持本土文化 但明明佢哋廢過林峯咁多都冇唔洗好似以前林峯咁比人屌得咁甘

有無人好掛住林峯?
https://lih.kg/bkAKzJX
#232 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
你鐘意笑我曾經鐘意過姜濤我冇所謂 反正我現實都有frd笑過我呢樣 同埋佢之後表現越嚟越差又肥咗唔再追落去有咩咁出奇 你估我係班師奶咁盲撐咩 依家係你屈9我扮林峯fans我咪屌翻你

見你喺Mirror個狗竇度留過言講其他嘢assume你係鏡狗又有咩咁出奇

MIRROR12家毒唯圍爐區(期間限定)(2)
https://lih.kg/viRfikX
#805 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

MIRROR 12家宇宙最邪惡大反派樂壇黑社會白卡毒唯黑粉圍爐區(玻璃心kam撚慎入)(528)願傷者平安
https://lih.kg/yCRvwpX
#735 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
你唔撚係林峯fans咁點
同你屈尻我係鏡粉,又唔認自己係賤種鏡粉狗一樣
當初係你屈我先,入去comment過就係
咁我入過黎連登林峯圍爐狗竇屌柒你係咪鐘意你呀柒頭

唔係唔鍾意你鍾意姜狗,你喜好有幾劣我冇興趣,係要屌柒你隻賤種狗屈鳩我

宜家嘅壓台氣勢呢?邊方面呀,身型

我講兩句仲要全部都關陳卓賢事都係鏡狗?你呢?分析得咁鉅細無遺
我連造星一都冇睇喎,點呀?賤種鏡狗,宜家扮唔再鍾意隻姜狗?收皮啦

林峯都唔算唔紅,只係tvb推得佢太高 太多,但啲方法又廢,惹人反感
歌係唔差 唱歌 跳舞都穩陣合格,亞太區後就變咗比人笑,劇不嬲無事

老實講tvb捧歌手個套真係好鳩,無限劇集歌,歌跟住套劇走,歌手無得做自己想要嘅歌,唔知依家仲係唔係咁,要交返比連登個堆tvb fans答先知

但我見到依家tvb個堆咩星夢 中年加埋勁多人,tvb唔會比咁多資源比歌手,同以前一樣比賽咗就算數,會唔會幫出歌都係問題
英皇反而幫佢唔少, 幫佢做嗰啲演唱會唔係hea做, 雖然唔係好多埸數. 之後離開咗英皇, 都keep住搵佢拍戲.
咁又唔係近年先有
側田好似無乜歌就開
數返樂壇好低迷嘅10至18年,都有吳業坤係無乜歌就走去開
建議google下先
係有唱過唔同版本嘅愛不疚
但佢唔洗只靠愛不疚
YES
林峯2024年7月紅館開演唱會,MC 做嘉賓呀麻
俾首咁嘅歌佢又要佢演不速之約,唱歌幾好演技幾好都死啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞