其實林峯唱歌都幾好聽,點解紅唔起?

228 回覆
100 Like 150 Dislike
第一套美味情緣gif仲細
最勁係09年亞洲視帝
聽過live
數唔到mirror 有邊個唱得比佢好聽
估唔到 有一日我會覺得林峯唱歌好聽
凡事都係比較出黎
姜濤好好聽wor
2屆最男證明一切
老實講 chok都幾好聽
識貨
幾鍾意佢
你最後果句咪講左點解 當年佢拎係09年
個樂壇未完全入到死水咁 咁佢拎梗係比人笑 因為都係比較出黎姐
咁宜家聽番咪覺得其實都唔差
我都係!
明天過後 來揮一揮手天高地厚 就此各自暢遊
明明開咗五次紅館 仲要試過連續三年
風行烈好型
大家啱聽嘅就幫幫手聽多啲
https://youtu.be/awSAmWlCsfQ?si=rYV4JmTmdBbLn8YE
跟住再望吓近年啲人十隻歌都未必有就學人開show
張學友係佢偶像 佢以前喺節目都翻唱過陶喆唔少次 最好J係流沙
林峯都唔紅 00至10年一定係最全能藝人之一 勁多代表角色 管家仔 professor kong 大唐雙龍傳 唱功又好又多高質作品 有幾年紅到狂開演唱會 咁都唔紅點先紅
佢都叫紅唔起
歌唔洗講啦 大把k歌
劇tvb 最出名 贏政 爆seed
電影 好似無乜
不過大把錢 驚西
亞皆老街太子區最受歡迎男歌手
唔算收皮,係林峯自己揀北上嘅
但其實佢電影無咩代表作,今次城寨可能就會
有好有唔好,少咗宣傳渠道,即容易被電視控制個資訊,你有電視台捧同無就差好遠
依套拍個陣應該未夠20歲
聽過dodo 訪問佢,佢細個一直都有學唱歌,係會練歌想搵公司簽做歌手嗰種,之後有幾個機會無啦啦就去左拍劇又好快上左位
依家果班頂流係有香港首富二子搞既電視台熱捧兼互聯網發達之下都走唔出香港市場
林峯紅起果期已經有互聯網同社交平台,成個香港演藝圈發展又活躍(電視劇4,50點收視,K歌大流行),香港人同時又識追外國明星(日本,台灣,歐美)

都已經唔係同8,90年代果班比,果陣就真係電視台餵咩就照食
的確容易上位啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞