張敬軒激罕談感情事 自揭拍拖次數 直言遇到真愛就會退休!

246 回覆
156 Like 46 Dislike
俾一個叫馮貽柏嘅人搞到佢把聲咁
用直仔心態睇1仔已經錯撚哂
佢地都唔熟有拍拖會0交流既咩?
點解呢?
要佢開100場演唱會
佢倫敦都未出事出
你講佢倫敦未出事?
頭兩場就係,尾場把聲都爭啲
係呀,倫敦之後就有問題,你睇馬場唱到
佢之前話聲帶出血丫嘛,同埋都真係唔係後生,覺得好難recover到佢TN20之前咁
但Eason開得仲癲 已經連續一年半
唔好又搵Eason出嚟比,我唔想又一咋臣粉衝出嚟
軒仔啲歌本身好多都偏高音,啲人又唔知佢而家把聲冇佢後生嗰陣咁高音,所以唔洗同Eason鬥開得多我都覺得佢好辛苦
醫神都大過佢一節,都keep到
唔係想blame佢,係想佢變番至少the next 20咁嘅質素
馬場無事

不過上年佢病咗好多次,covid 後身體差咗
係無事,無走音,不過降哂key wor師兄
唔係好覺,可能我唔識分,但現場聽係幾好
佢夠休息就會好,但要視乎公司比佢休息定chur佢
首先佢要有時間休養同recover,跟住要再練返應該有機會
咁你可以聽番MV比較下,我自己唔識分降左幾多度,但明顯係低左key
Gay男中意大隻 剛陽 男人味 鬍鬚
大隻女人點大隻都冇男人味啦
師兄,人一到40歲把聲係會沉啲㗎,你睇佢講嘢把聲都比以前沉咗啦,夾硬要佢唱番以前咁高音根本係辛苦佢同唔好聽
我唔係好明佢真係降key又點,嗰3首歌本身都唔算好高音,可以代表咩
佢宜家無以前咁易唱到超高音,佢自己都有講,但佢都好少再出blessing嗰種歌
會沉? maybe

但啲歌如果唔係原key就已經唔會係原本咁好聽
你個名嗰首都已經好blessing
根據fans講,3月新加坡狀態幾好,休息咗一排,但我不在現場
俾佢把聲抖下啦
非常鼓勵佢抖耐啲

唱唔番原key,我自己寧願唔聽,聽佢啲歌好聽關鍵係佢有把【 閹人】嘅高音,冇左就已經冇左特式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞