郭晉安歐倩怡離婚,男方手持5項物業,市值近億元,夫妻二人未曾聯名持有物業

356 回覆
138 Like 5 Dislike
兩個學士一個碩士再加英國營養師牌都叫無upgrade
後生個樣唔靚又閪
低學歷搵唔到工又蠢唔屋企做家務可以點?
讀多少少書請到個工人啦
有份供又點冇份住咩當租屋俾人唔得
生個仔就值幾千萬?有錢分嗰陣又講咩感情又講咩付出 喺利益面前一切都係廢話

係咪到時跟返老母姓就可以唔分呀

因為信托基金類似你俾錢去買消費性保險
人地公司會照合約去做野
筆錢由俾佢果刻已經當你消費左,唔再係你名下

但信托基金有管理費
如果得一千幾百萬身家
好快俾個管理費食左大部分
女既出軌男既叫雞,做咩要分各有各玩唔好咩?
Wa屌,一千幾百萬都好快扣哂
咁信托基金真係唔係窮人玩

結論係,任何渠道都會俾老婆分錢
所以,男人都係單身好過
咁多物業,一層都冇落老婆名,都知佢計好晒啦。 離婚最多咪跟法庭判,俾足贍養費就算
最後都成功生左件仔 好在生到
歐倩怡落足本,成個post d 打手都係企係女方果邊
佢跟住要學 基哥
小丸子先係計好哂果個
好多人回帶返佢啲舊訪問
發現小丸子早有預謀,
一路利用阿旺供書教學,到讀完書就離婚

如果冇婚前協議,離婚一定有得分,邊個上名冇關係
睇up數好多小朋友唔睇名人離婚新聞
婚前協議香港法律上只係可以做參考
並唔一定具備法律效力
不過無落名唔代表無錢分又真
只要根據雙方經濟狀況 以及經濟弱方對家庭的貢獻
照樣可以分至少一半身家做贍養費
當男方長期飯票 生仔女當投資 離婚就分一半 女方夠爽
個女自己無物業?
吓? 條 attention whore 撐 Nathan?

即係明嬲屌啫搏出名
駛乜買,離婚就可以分到
以前女人結咗婚冇學歷冇工作,就離婚個陣分身家姐,佢又碩士又營養師,唔會搵唔到工作養自己掛,隨時佢份工仲穩定過阿旺
佢自己個身體唔掂,陀唔穩個BB關人撚事呀,女人最撚基本嘅function都fulfill唔到
結婚你估賣子宮?
婚約有講明包生仔㗎咩
唔包生仔但你將佢生產失敗作為佢應該分人一半身家嘅又係咩理由?究竟有咩contribution?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞