兄弟入面,財務問題隨便問(5)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
申多3萬左右
有還錢就唔理你
諗緊呢3個月係咪應該還住min pay先
但又會拉低個TU
驚3個月後想借都借唔到
想問吓大家,我而家差緊18萬數,有一線二線,上個先有工開,無合約嘅,想一次整合佢還,如果唔係每個月比萬幾數搞唔掂可以點算
呢排申請咗幾間都唔批,tu g
申請多個三間D財仔就唔批,等三個月啦到時你有出糧記錄同糧單,申請都簡單D。
如果冇錢送多份外賣啦。
有冇兄用開X展
請教下猩展申請信用卡難唔難批? 朋友 TU F 差十分升E 卡無欠無拖,有貸款 出糧銀行用大貓。

另外佢官網私人貸款20萬以上 年利率5.91至7.03% 60個月
咁鬼平嘅!!! 伏?
佢迅用錢永久提升總信用額 真唔真?點樣計?
想請教下
本人月入22k
有以下負債Citi卡數80k,citi私人貸款仲有26k,還到年底
屋企需借錢裝修,大約600k
借唔借到咁多?可以點做?
上次行街Sale幫我搞兩分鐘搞掂,兩個星期連卡都收到。
問佢會唔會有伏、冇年費,冇手續費,首30日免利息,碌完搞分期都係免利息。
今日加信用度啱啱比在三個月糧單佢。
你冇債務嘅話,分三間銀行各借廿萬,有數喺身難啲
同一時間問3間銀行? 然後同一時間簽約?
師兄唔係話潑你冷水
22K就唔好咁大想頭掉60萬出黎裝修啦是但執下咪算
50幾年舊樓
都無乜位可以唔整
直頭唔應該借了
Mox清咗數3個月 TU 仲未update
我AE紀錄仲停左係4月 Welend UA就5月中
樓按囉仲大條數借低息
屌佢老尾Tu真係垃圾系統

兩個月無更新 keep住順供 無啦啦又可以扣你幾十分 根本逼害
都唔駛60個呀 ?
除非間屋做全爆
月入25k

Weland 7萬 18/36還4500
建行卡分期 56000 02/24 還2200

差卡數
Dbs90000
Citi 80000
Sc 70000
Mox 18000
Boc 18000

想請教
1:做一筆過 sc出糧戶口 係唔係最好
2:定sc/citi/dbs 分別申請分期還卡數
息口好似平少少比一筆過。
但會唔會批得一間唔批另一間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞