(Netflix) The Defenders(2)

529 回覆
10 Like 3 Dislike
有無人覺得Colleen有啲似朱千雪

愈睇愈似

想講好耐
無睇過各個英雄自己既劇
全裸去睇第一集 完全跟唔到

會一頭霧水
完全冇介紹角色背景
就直接嚟

可以點入手
個劇d女好正

JJ>Trish>Colleen=Elektra>Karen>Misty

JJ個樣好特別
唔知點形容
BTW有時覺得佢似毛姐

Karen放咁後 屌你

karen最正

Elektra

80後來講佢個樣好老下

越南妹黎

柬埔寨
無睇過各個英雄自己既劇

會一頭霧水
完全冇介紹角色背景
就直接嚟

可以點入手

上wiki睇簡介
同埋睇個姓可能又有少少華人血統
無睇過各個英雄自己既劇

會一頭霧水
完全冇介紹角色背景
就直接嚟

可以點入手

上wiki睇簡介

睇哂佢囉
無睇過各個英雄自己既劇

會一頭霧水
完全冇介紹角色背景
就直接嚟

可以點入手

上wiki睇簡介

睇哂佢囉

我睇完劇都會睇wiki簡介架
幾好睇
無睇過各個英雄自己既劇

會一頭霧水
完全冇介紹角色背景
就直接嚟

可以點入手

上wiki睇簡介

睇哂佢囉

幾好睇

我會搵漫畫睇下
想知道同漫畫有咩唔同
無睇過各個英雄自己既劇

會一頭霧水
完全冇介紹角色背景
就直接嚟

可以點入手

上wiki睇簡介

睇哂佢囉

幾好睇

我會搵漫畫睇下
想知道同漫畫有咩唔同

我之前睇完Logan真係走左去買本old man logan既漫畫番黎但仲未睇
無睇過各個英雄自己既劇

會一頭霧水
完全冇介紹角色背景
就直接嚟

可以點入手

上wiki睇簡介

睇哂佢囉

幾好睇

我會搵漫畫睇下
想知道同漫畫有咩唔同

我之前睇完Logan真係走左去買本old man logan既漫畫番黎但仲未睇

去旅行啦你
學咩人睇漫畫
無睇過各個英雄自己既劇

會一頭霧水
完全冇介紹角色背景
就直接嚟

可以點入手

上wiki睇簡介

睇哂佢囉

幾好睇

我會搵漫畫睇下
想知道同漫畫有咩唔同

去旅行啦你
學咩人睇漫畫

JJ個樣好特別
唔知點形容
BTW有時覺得佢似毛姐

Karen放咁後 屌你

karen最正

Elektra

80後來講佢個樣好老下

越南妹黎

柬埔寨

原本我記錯

JJ個樣好特別
唔知點形容
BTW有時覺得佢似毛姐

Karen放咁後 屌你

karen最正

Elektra

80後來講佢個樣好老下

越南妹黎

柬埔寨

原本我記錯

Yung was born in Paris, on February 22, 1981. Her father is Cambodian and her mother is French.[1] She graduated from the London Academy of Music and Dramatic Art and also has a master's degree in law from the University of Paris. As of 2004 she had practiced karate for over ten years

JJ個樣好特別
唔知點形容
BTW有時覺得佢似毛姐

Karen放咁後 屌你

karen最正

Elektra

80後來講佢個樣好老下

越南妹黎

柬埔寨

原本我記錯

Yung was born in Paris, on February 22, 1981. Her father is Cambodian and her mother is French.[1] She graduated from the London Academy of Music and Dramatic Art and also has a master's degree in law from the University of Paris. As of 2004 she had practiced karate for over ten years

年底出果隻call of duty WWII 佢都有份配音

Elektra

80後來講佢個樣好老下

越南妹黎

柬埔寨

原本我記錯

年底出果隻call of duty WWII 佢都有份配音

原來Colleen係星戰EP7客串過

真係唔知話佢好彩定黑仔好,原本係英國拍電影劇冇乜人識,點知呢2年星戰,GOT都有份,仲要連marvel電視劇女主都做埋,但差唔多全部都係爛到仆街

原來Colleen係星戰EP7客串過

真係唔知話佢好彩定黑仔好,原本係英國拍電影劇冇乜人識,點知呢2年星戰,GOT都有份,仲要連marvel電視劇女主都做埋,但差唔多全部都係爛到仆街

ON9 Iron Fist
剛剛終於煲囇
無睇到iron fist 想問昆崙係點俾人滅咗
the hand真係好廢 仲以為會有啲忍者出現 點知一個都無
剛剛終於煲囇
the hand真係好廢 仲以為會有啲忍者出現 點知一個都無

其實昆崙滅左味 好似都未見屍
都係danny仔估估下咁? 然後d手指附和下
係唔係真滅好似未知
Netflix 都有arrow睇
睇返arrow睇到主角第一集係地下截操d片
個第型撚到,特別係隻手拎棒上去個幾下
再睇返if個排骨身型應該一下都做唔到
剛剛終於煲囇

Nubo一個嘅氣場都勁過首領

明明之前係dd都好有實力
Alexandra仲話有reinforcement 等我仲期待咗陣
Kingpin一個仲有威脅過hand
Netflix 都有arrow睇
睇返arrow睇到主角第一集係地下截操d片
個第型撚到,特別係隻手拎棒上去個幾下
再睇返if個排骨身型應該一下都做唔到

呢個就係分別,arrow第三四季都成日派膠,不過觀眾都係屌劇情而唔會屌個演員

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞