(Netflix) The Defenders(2)

529 回覆
10 Like 3 Dislike
jessica問matt點住到咁大間屋
佢叫佢望對面個招牌 即係咩意思

個招牌搞到夜晚太光冇人想住

冇睇第一季?個螢幕/招牌擾民,整到隔離啲樓樓價跌

但係個招牌啲電流聲唔會嘈到佢訓唔到咩

但係個招牌啲電流聲唔會嘈到佢訓唔到咩

可能太靜訓唔到,有少少聲就啱啱好
都係唔明點解 Elektra 醒返都係要變奸但最尾又同 Daredevil 攬住錫

有返記憶之後個性格都係有啲影響
唔完完全全係s2嗰個elektra
變左病嬌
尋晚睇完
見到IF條傻鳩就眼火爆
幾時先肯生性呀
Dd咁都唔死
唔會又話有秘道咁撚on9掛

其他人咁樣俾野埋會死唔出奇
但DD超能聽覺只要有出路要搵唔難既
問題係佢似係俾人救走左多
呢幾套既奸角
最有霸氣最似BOSS都係 Wilson Fisk
型撚到
好鐘意JJ最後種轉變
4個之中最貼地真係JJ
有冇人覺得Luke Cage 一出場 個畫面就泛黃?
Netflix 都有arrow睇
睇返arrow睇到主角第一集係地下截操d片
個第型撚到,特別係隻手拎棒上去個幾下
再睇返if個排骨身型應該一下都做唔到

呢個就係分別,arrow第三四季都成日派膠,不過觀眾都係屌劇情而唔會屌個演員

salmon ladder

呢個大誇張,唔計

DD 紅
JJ 藍
LC 黃
IF 綠

每個人有屬於自己嘅顏色,不過去到後面集數就冇咁明顯

每個人都有一種顏色,JJ 個office 係紫藍色,Luke 間屋係黃色,DD 間屋夜晚就紅色,IF 個dojo 就綠色,Alexandera 就白色。

DD 紅
JJ 藍
LC 黃
IF 綠

每個人有屬於自己嘅顏色,不過去到後面集數就冇咁明顯

後面join埋一齊之後, 個色調就mix埋顯得柔和好多
突顯返4個唔岩瓦既人撈埋一齊
飯店個段都係幾有心既諗法, 4個外國人留係中國飯店
而間飯店係有晒4隻色
暴露年齡
其實wing最似蒙嘉惠

唔講唔覺
你咁講又幾似
暴露年齡
其實wing最似蒙嘉惠

唔講唔覺
你咁講又幾似

蒙嘉惠好正
不過wing肥啲
暴露年齡
其實wing最似蒙嘉惠

唔講唔覺
你咁講又幾似

蒙嘉惠好正
不過wing肥啲

第一眼睇好似張智霖
暴露年齡
其實wing最似蒙嘉惠

唔講唔覺
你咁講又幾似

蒙嘉惠好正
不過wing肥啲

眼神似到十足

暴露年齡
其實wing最似蒙嘉惠

唔講唔覺
你咁講又幾似

蒙嘉惠好正
不過wing肥啲

眼神似到十足

眼神真係似
暴露年齡
其實wing最似蒙嘉惠

唔講唔覺
你咁講又幾似

蒙嘉惠好正
不過wing肥啲

眼神似到十足

眼神真係似

白素

好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞