(Netflix) The Defenders(2)

529 回覆
10 Like 3 Dislike
會唔會出shadowland
punisher的故事好似唔係紐約
紐約終於可以避過一難

喺邊?
咁佢DD S2個part直接skip呀?

未講
總之官方話係佢離開紐約的故事之後
世界二大危險城市
西有紐約
東有東京

去東京打架仔?

點去東京?
唔係比人通輯

我無講去左東京
on99,話Defenders係低成本劇因為成本低過game of thrones既有冇用過腦諗嘢

我地係講netflix 大多都唔高成本
同人地HBO用咁多錢拍game of thrones好恐佈
唔該唔好偷換概念,成日話on9,煩唔煩
最尾果隻if出拳冇lala播歌做乜
punisher的故事好似唔係紐約
紐約終於可以避過一難

喺邊?
咁佢DD S2個part直接skip呀?

未講
總之官方話係佢離開紐約的故事之後
世界二大危險城市
西有紐約
東有東京

去東京打架仔?

我指東京同紐約都係成日出事的地方姐
應該都係美國,可能玩下新意西岸掛(鳩估)

Antman好似都係西岸

巴打係邊到見到Punisher唔係NY嘅消息?
有冇link

搵搵先,我有可能記錯
on99,話Defenders係低成本劇因為成本低過game of thrones既有冇用過腦諗嘢

你同hbo個d一集成千萬美金比唔低咩
同埋卡士又唔算叫好勁,跟住又明顯廠境
依個年代你廠鏡簡cg後制平過你出外境好多

特技又唔係真係多,cw flash特技用得仲多

走去拎美劇差唔多個套話其他劇成本低
話Netflix唔多高成本,睇下the crown同get down用左幾多錢先啦

你同hbo個d一集成千萬美金比唔低咩
同埋卡士又唔算叫好勁,跟住又明顯廠境
依個年代你廠鏡簡cg後制平過你出外境好多

特技又唔係真係多,cw flash特技用得仲多

走去拎美劇差唔多個套話其他劇成本低

我話cw個d特技用多d炸喎,無話比依套高,cw個d都係低架啦,細電視台黎

我有話過比GOT低我自己都唔記得左咁我更正返我有咁講,講下都被你話on9,咁你自己一個講晒佢囉
話Netflix唔多高成本,睇下the crown同get down用左幾多錢先啦

the crown澄清左1億3千萬係二季
marvel個d其實都係4千萬一季,cw其實都差不多(聽講),但人地一季二十幾又真係低d

marvel個d其實都係4千萬一季,cw其實都差不多(聽講),但人地一季二十幾又真係低d

同埋一個台總會有d重頭炮係特別高架啦
但好明顯Netflix高個d唔係marvel個幾套囉
同埋我從來無講過cw個d比佢高,我只係話cw特技仲用得多d,明明係細台,所以可能Netflix d成本有可能用左係版權度

同埋我從來無講過cw個d比佢高,我只係話cw特技仲用得多d,明明係細台,所以可能Netflix d成本有可能用左係版權度

根據傳言Netflix的成本係
1億3千萬美金1季(或者二季) - The Crown
1億8百萬美金1季 - Sense8
9000萬美金1季 - Marco Polo
6000萬美金1季 - House of Cards
5000萬美金1季 - Orange Is the New Black
marvel 4劇就4000萬1季

如果傳言係真的話,其實係Netflix入面黎講真係唔高
掙咩掙,DD is the best!

當然

當然

DD

5000萬美金1季 - Orange Is the New Black

咁唔怪得sense 8俾人腰斬

我依然覺得matt係盲....

dd條髮線

我依然覺得matt係盲....

dd條髮線

英國男人係咁
睇下大王子
成個netflix marvel系列本身都好高質
係if出左之後開始膠化

利申:本身4套之中最期待if,點知個演員又瘦又柒,打得又唔好睇
屌....嬲

其實如果要爽片黎講都係得DD姐
JJ就真係睇劇情
LC就可能我唔係黑人,覺得幾悶
所以marvel的tv真係dd係超班我覺得

睇番你地啲評論
我發覺netflix應該唔係好識寫啲有超能力/特殊能力既英雄
反而好似dd呢啲普通少少就寫得幾好

上面comment意思係咪JJ唔夠爽,所以就唔算好睇?
我覺得JJ同DD s1一樣好睇

咪玩,LC好好睇喎
成套劇風格清𥇦又統一
節奏又好,加埋d歌J死人
兩個奸角超有feel, Cottonmouth 果種矛盾人格都幾貼地
成個netflix marvel系列本身都好高質
係if出左之後開始膠化

利申:本身4套之中最期待if,點知個演員又瘦又柒,打得又唔好睇
屌....嬲

其實如果要爽片黎講都係得DD姐
JJ就真係睇劇情
LC就可能我唔係黑人,覺得幾悶
所以marvel的tv真係dd係超班我覺得

睇番你地啲評論
我發覺netflix應該唔係好識寫啲有超能力/特殊能力既英雄
反而好似dd呢啲普通少少就寫得幾好

上面comment意思係咪JJ唔夠爽,所以就唔算好睇?
我覺得JJ同DD s1一樣好睇

咪玩,LC好好睇喎
成套劇風格清𥇦又統一
節奏又好,加埋d歌J死人
兩個奸角超有feel, Cottonmouth 果種矛盾人格都幾貼地

我就覺得好慢
https://youtu.be/hsbEheSSE3g

算啦 都係依家咁算啦
正式預告
仲係未有播出日子

Marvel's The Punisher | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=lIY6zFL95hE

咁唔怪得sense 8俾人腰斬

Netflix一年燒60億美金制作節目
唔會無錢
感覺Marve劇成本控制得好嚴(好似Marvel和Netflix各出一半)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞