EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (119) 德甲TOTS

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
抽到隻tots sake untrad 完全唔識用
佢推波太離腳 之前用開Dybala依d黐腳嘅人 唔使用skill move已經好好扭
但佢射波好撚勁
成日比佢中出
用緊makelele單防中 CP值計落應該最高
但個人對落覺得tch>rodri/rice
馬基單防真係好勁 係冇傳波
我都中左 垃圾黎 頂佢唔順
買左隻diaz 仲勁
呢個諗法好喎
試下先
禁區外屈金章俾壓力 而家放佢單前4321 係正前面拎完r1一步 一停r1射 唔入都勁大壓力 人地見你屈金章 通常都會推返出嚟守你 到時 再玩返r1+x 傳波 其實隻野算靈活 佢有金章射 唔係幾洗帶波 下下45度3格力通常都入 笠死過cech好多次
如果唔識綠射玩佢 係幾頓 玩其他跑狗型會勁啲
聽日隻梅斯應該勁到抽筋 佢之前張藍已經勁好用
招r1好用到傻
用佢禁區外遠射入咗好爽
平時用啲中場都係鳩扭 駁下腳
用Kai一有位就r1帶波 再finesse 入好多波
唔好當fdj咁玩 Kai係幾勁
EOAE ⏳ 🙏
想問下有冇巴打有啲獎勵pack未開但冇左? 屌岩岩入去睇少左包送既保證tots同一包84x7
禁區頂3格?
打閘用落仲廢過Greenwood
想要長谷部誠
基本上 30-35碼都有機會入但要綠射 同唔好企到中間射 一定要左45度/右45度
你想必入唔玩綠燈就禁區頂 但有好多時候會俾人地隻cb檔到
出隻Houghton。得174打中堅嘥氣
屌你ea 出eoe 女人cb 都唔出silva
Dup94都唔知砌乜好
成隊女鏝出晒咁滯
有無人覺得今晚GP好怪
Rival開左倍速咁 完全守唔到
86 Joelinton evo完拍得住Tch
可以打防中既, 不過得 82 氣
lyon 係同巴塞比喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞