EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (119) 德甲TOTS

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
隻梅斯會幾錢
就黎轉promo
仲未擦到foden palmer son
到底81+會唔會出
唔得,haller正垃圾,數值呃人
我PS 5一直做到
係用唔到網頁
都係睇ea擺邊隻落sbc比人清肥
Malen Musiala應該都貴過Kane
開咗成個星期終於中到一張過1球嘅帶子
Thx ching set定個戰術下次見到試下
不過有冇你份咁解
奴緊佢evo
邊隻帶子
我又覺得Finishing都ok 係冇咁數字上跑得咁快
Me too 攞黎做肥
隻 rice 用落仲差過生日tch , 隻rice 成日唔夠人撞, 唔知乜事
用完96覺得93嗰隻仲硬仲好用,唔知ea做過啲乜
用多幾場唔掂就換 rodri , 諗住rice 金電可以屌足全場, 點知成日唔夠人撞
做左50 包 85+ 都勁少….
勁多82 83
diaz

轉頭開埋彭馬 終於有新咭玩
金電真係多餘,佢本身99體都可以打足,反而冇咗金狐我覺得係最大差別,93嗰隻金狐一拍埋去就搶到波
開晒全部pack都唔中彭馬,證明我與車無緣
屌你老
Hey bro, that’s a funny social experiment. A man wants to give free win in that toxic cup to ten people. Hoping that they would return free wins to at least 3 people. Hoping u can enjoy the game. That’s a free win for u.

okok,送返3場出去,Ching 有料
想join
FIFA需要正能量
做咗673次81+
102次 英超 11件
出得最多係ALI同Mac
最好係兩次彭馬
其他用到嘅都無中過

真係睇人 對面啲人半隊First own又沙拿又夏撚VVD咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞