EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (119) 德甲TOTS

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
早起的鳥兒有蟲食, WL 乞多6場就達標14win啦, gogogo
Wirtz 同 foden 可唔可以雙CAM 共存
最撚差開局4連輸
乞ea幫你保
有無人知我朗同巴落迪尼係幾時出
都仲有16WIN
反正隻GAME 唔會REWARD打得好既人
9/11WIN 先有雲大哥
講係咁講 打得唔爽
隻rice harvest 麥卡今朝勁9頓
有冇手足用過Golazo icon Drogba 同Kaka
可以比較下
儲緊錢比其中一隻
Drogba 係bug一樣的存在
勁到癲
杜奧巴 唔駛諗
Kaka 其他打翼嘅都做到 / 唔啱做ST
杜奧巴真心bug
諗唔到點攻?
衝落底power shot 搏下大霧又唔會有卡拉得停
油雞真係end game卡 仲係好撚勁 d sawa best 拖 古 已經無晒神力

成日比對面隻翼9斬 自動導航drogba 頭鎚
又少4分
杜奧巴、油雞、真朗,一起腳就入波,無論前面幾多個後衛都好
有冇人知web app有咩方法可以show哂d卡
明明個倉成堆83/84 但佢淨係show一頁
唔開console根本交唔到SBc
之前馬天利尼加普嗰啲係有人掃,但㩒幾下都仲會見到
依家我直頭係未見過有哥列斯卡
用plug in
Outpack呀師兄,等下星期
用撚左幾個月 都仲係可以狂衝硬爆 係有時硬係覺得會俾ea nerf finishing
呢個係網速問題,如果一開load唔到,你要不停next page去到盡再碌返轉頭就會出到啲卡
好彩個evo未咁快完
開pack唔好講tots
連高rank肥都未中過
如果唔係d sbc到期都唔想開
痴線羅美奧都食屎啦
1點都升唔到
用hancko 搭Konate 原來都ok
進完 淨返啲聯賽都入定啲卡 實有嘢進
幾時先會nerf 杜奧巴,埋到身都唔會拍得甩,仲要任佢轉身,乜撚野事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞