英國藥廠阿斯利康(AstraZeneca)首次承認新冠疫苗有引致血栓副作用 遭索償逾1億英鎊

241 回覆
142 Like 7 Dislike
洗腦方式永遠橋唔怕舊 最緊要受
佢哋冇嘢叻 偏偏百年黎最叻就係內外夾攻宣傳
最無恥係得嗰幾年貨仔嘅貼身事
都可以屈打成招
以為個個人都係金魚記憶
罰鳩哂D撚屌藥廠+支持迫針者先叫正義到來
你咪又照打

逼你老母臭閪喇

慢慢集氣永不忘記喇臭閪
死ON9
我就係零針
所以我咪記得一清二楚你啲弄權腦細點玩殘人囉

你條垃圾死五毛快撚啲仆街死
全家全族出街俾車撞冚家鏟死無全屍死
原來你條死賤種五毛係2022年開過post話究竟玩夠疫苗政策未
2022仲識得偽裝扮正常人 掩飾真正身份

唔夠2年時間就凸個毫米龜頭出黎自爆
出盡奶力否認逼針
其實再嚟多次乜vid都好

全世界同你講 拿 而家死好多人 我有批針 新出嘅 救到人嘅 你哋為咗全人類健康著想 同我打晒佢 唔打冇問題㗎 你冇份工 冇得搭車搭飛機渣嘛 冇迫你㗎 咁打唔打?

睇死9成9嘅人未搞清係咩病/ 係咩針就衝晒過去打
真係任班做醫既up
讀過bio話我聽要睇long term, 10年甚至下一代去睇個作用
但個陣班連登護苗專家就話咁大population反而更快睇到副作用
呢幾年炒左無限次車都唔知信邊個好
樓主好野,記得一清二楚,唔好比人忘記
上面條垃圾五毛’小hihi #380370
仲係度屈打成招
受害者變成施害者論
喺呢一刻嗰件事距離宜家仲叫做近,但如果過多十年八載呢?十年之後嘅小學生對佢哋嚟講已經係佢哋出生之前嘅事,喺未來仲有冇人可以留得住歷史記憶?

我再喺度講多一次,你宜家問上面嘅後生仔,佢哋一係真心唔知道5月35日發生過咩事,一係就會話當年打死嗰班人其實係暴徒,唔打死佢哋嘅話中共已經亡咗黨,成個國家會四分五裂。

所以周導演一定要捉佢,因為佢拍咗套紀錄片紀錄咗當年嘅歷史,亦都已經流傳咗出去全世界,覆水難收,呢條撚樣犯咗彌天大錯,佢一定會死得好慘。
我自願唔打喎你條腦癌閪

你17年驗完腦到今日仲未好返呀

你無打針,係咪你老友打針出左事呀

我無聽過有人打針係非自願喎
而家仲有庫存針打㗎
掉唔哂呀嘛
你條奶政府袋底嘅冚家鏟契弟人才
做乜得把死人口
愛政府但一針從來唔打仲講風涼話
拿拿聲去爲你熱愛嘅政府清庫存啦
你快啲去覆診思覺失調同妄想症
死五毛快啲全族+全體五毛同事plus上司死無全屍方式死清光
你去驗多次MRI唔好周街殺人累人累物

腦癌無得醫都有得保守治療
最撚思覺失調就係依種死五毛
一邊熱愛政府
然後政府要逼針
佢又突然好撚醒唔肯打㗎喎
言行絕對唔一致之餘
又絕對唔夠忠誠
件事一完又讚到啲位高權力加害者天上有地下無

完全係彈出膽入
毫無邏輯可言
係我遇過最撚思覺失調嘅死五毛
其他五毛狗柒咗都識即刻消失
佢係都要柒完再柒多幾鑊
天父都救你唔到架喇,一陣自己播首自由花同班打針撚connect喇腦癌閪
趁早驗腦喇
”你地唔應該執著過去, 社會應該要向前看”
痴撚線
真係聽唔明啲奶政府袋底嘅五毛狗嗡乜鳩

明明條死五毛撐政府逼針
自己忠誠唔絕對
偷偷離隊唔打
然後而家繼續反駁話政府無逼過任何人
仲想一口咬死所有無論有打+唔打但同樣討厭逼針嘅人
自己做錯事但又唔想被人深挖過去從而追究嘅常用藉口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞