英國藥廠阿斯利康(AstraZeneca)首次承認新冠疫苗有引致血栓副作用 遭索償逾1億英鎊

241 回覆
142 Like 7 Dislike
0針1中
6小時後退燒好返
留港一樣有打武漢肺炎針,仲要係比濕尻迫,除非想工都無埋斷收入又入唔到商場唔睇戲唔剪頭髮

連外國針都有事,你估香港嗰兩隻會無事?
有啲人好識剩係記得同事實不符的「假記憶」,事實係個陣根本冇幾個人check苗證,直出直入剪埋頭髮都得。
0針嘅話中小學學生可以照入自己學校
其他身份人士0針入去做野就唔得啦

0針的確係入唔到圖書館等公共康樂設施

大部份商場可入,食嘅自助大部份可照入,相反就難
見過有突擊CHECK vaccine passport

0針可以中左拎180日免針
假記憶嗰個係你
我好記得嗰陣去到邊都「先生先生」
係,圖書館個啲唔得,但大部分商場絕對可以

同埋睇書唔一定去公共圖書館
10億太少
每個打過針既人都派返3000萬就差唔多
好彩堅持冇打
呢個真

人生中最正確的決定
零針撚贏到笑
+1
0針2中
你個名
所以要多謝堅持最後的自己
留港撚全部仆街死
點夠你學哂上面嗰套說辭狡辯
你就真係家下洗腦洗人記憶啦

事隔幾年 就話民眾係自願無逼過
喺香港唔打嗰2款ON9針
大把工都返唔到
成日時不時逼人去撩鼻
晏晝要去買飯
一開頭係寫紙仔留資料
之後就安插幾個死人頭企細街市/food court門口
監視你有無嘟code
然後嗰code仲要識得變色、變聲
證明唔係Cap Screen或這假App
搞到買菜買飯都要做唔到
公立診所、公立專科一概入唔到
私家門診都一樣入唔到
搞到睇唔到醫生
然後有幾個醫生覺得逼針好無恥
免針證明即刻俾人拉
另外有個做疫苗pros and cons比較貼出黎
都俾人拉
而家世界先馬後炮話啲針其實有後遺症㗎
但係當時受過嘅人權剝削就而家扮唔記得話之你死
當時仲有勁多基本人權嘢係香港都係一概履行唔到

你條死7頭皮就係度做PR繼續洗人記憶
以為個個都係白痴仔咁冇留低啲證據、冇親身經歷過
科興可能無事,因為太廢
杜魯多條賤種左癌一定係打生理鹽水
其實而家仲有私家診所/牙醫要人做快測/打左疫苗至很醫你
係事實
問題係同一條藥方

打其他牌子你會覺得無事?
都賺左幾千億
唔好睇少上面洗腦嘅威力,依家問上面嘅後生仔,佢哋一係對5月35日一概不知(係真心唔知),一係就會話當年打死嗰班係暴徒,唔打死佢哋嘅話中國已經亡咗國四分五裂。

講近啲,1997年金融風暴冇中共嘅協助,香港經濟一早已經玩完。2003年沙士冇中共嘅協助,香港一早死傷枕藉。

可以預見2019年就會變成正義之師抗擊美國佬資助嘅黑暴,2020年武肺就會變成當年九成市民自願打針,感謝中央及時出手救港,一樣都係冇中共嘅協助,香港一早死傷枕藉。

皇上萬歲萬歲萬萬歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞