英國藥廠阿斯利康(AstraZeneca)首次承認新冠疫苗有引致血栓副作用 遭索償逾1億英鎊

241 回覆
142 Like 7 Dislike
你聽唔明係好正常

你基層智障老母中亮碧思傳銷搞到你思覺失調又腦癌,我絕對非常深表同情
垃圾五毛小hihi#380370
人身攻擊類嘅廢話爆多
佢嘅策略係顧左右又言他
兜個大圈煮死哂所有有打針、冇打針但同樣討厭逼針嘅政權

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Recap返我反駁五毛嘅重點 as follows:

「點夠你學哂上面嗰套說辭狡辯
你就真係家下洗腦洗人記憶啦

事隔幾年 就話民眾係自願無逼過
喺香港唔打嗰2款ON9針
大把工都返唔到
成日時不時逼人去撩鼻
晏晝要去買飯
一開頭係寫紙仔留資料
之後就安插幾個死人頭企細街市/food court門口
監視你有無嘟code
然後嗰code仲要識得變色、變聲
證明唔係Cap Screen或這假App
搞到買菜買飯都要做唔到
公立診所、公立專科一概入唔到
私家門診都一樣入唔到
搞到睇唔到任何醫生
然後有幾個醫生覺得逼針好無恥
開免針證明即刻俾人拉
另外有個做疫苗pros and cons比較貼出黎
都俾人拉
而家世界先馬後炮話啲針其實有後遺症㗎
但係當時受過嘅人權剝削就而家扮唔記得話之你死
當時仲有勁多基本人權嘢係香港都係一概履行唔到

你條死7頭皮就係度做PR繼續洗人記憶
以為個個都係白痴仔咁冇留低啲證據、冇親身經歷過」
好快到Pfizer
感冒就係 咳就無可能自己好
唔睇醫生睇到斷尾 好一排肯定又來料
但好多人好少少就唔睇 結果就係咁咳完又咳
第一次中都唔弱 比平時感冒個feel重好多
第二第三次中就真係弱過普通感冒
不過中完之後到而家嗅覺差到接近聞唔到嘢 唔知係咪有影響
好期待個班人信仰崩塌既樣子
垃圾五毛小hihi‘ #380370
人身攻擊類嘅廢話爆多
佢嘅策略係顧左右又言他
兜個大圈煮死哂所有打過針、冇打針但同樣討厭逼針政權嘅普通人

大把工都返唔到
成日時不時逼人去撩鼻
晏晝要去買飯
一開頭係寫紙仔留資料
之後就安插幾個死人頭企街市/food court門口
監視你有無嘟code
證明唔係Cap Screen或假App
搞到買菜買飯都要做唔到
私家門診都一樣入唔到

搞到睇唔到任何醫生
開免針證明即刻俾人拉
都俾人拉

咁又唔會 話明信仰 唔會咁易崩塌
而家多咗人質疑疫苗 反而變相令到一班虔誠嘅疫苗信徒為咗證明佢地係啱而打更多
其實而家所謂戴口罩其實同練兵無分別
有幾多人係正確戴口罩
而家大把人戴一戴又除 放入個袋到
一出外一搭車又係個袋到拎返出來戴
根本你個口罩放入同一個袋多兩次已經連接觸口部個邊都污糟埋 根本同直接接觸病菌病毒無分別 其實都係自己呃自己嘅行為來
你係咪住公屋又學人零針
依啲真係自願架喎

上面都有留言講左,好多人一有針就衝去打㗎喇

我知公屋好多次強制檢測,辛苦晒你囉
苗撚依家一個二個縮番曬入老母個閪到啦 成班依家啞撚曬
你阿媽疫情之後仲有無收到樓下阿姐微信
垃圾五毛’小hihi‘ #380370
人身攻擊類嘅廢話爆多
佢嘅策略係顧左右又言他
兜個大圈煮死哂所有打過針、冇打針但同樣討厭逼針政權嘅普通人

大把工都返唔到
成日時不時逼人去撩鼻
晏晝要去買飯
一開頭係寫紙仔留資料
之後就安插幾個死人頭企街市/food court門口
監視你有無嘟code
證明唔係Cap Screen或假App
搞到買菜買飯都要做唔到
私家門診都一樣入唔到

搞到睇唔到任何醫生
開免針證明即刻俾人拉
都俾人拉

睇你腦部磁力共振個post嘅回覆,就知你得閒發作

你係咪仲喺中國香港呀,天父要典救你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞