[Sign of the Times] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

我之前都係咁 成日乞求佢俾個機會自己
比左又有咩用 都返唔到轉頭

我都叫左一星期 最後講果陣就冇講...
但話等佢

曬氣 人地可能過得好好
我琴日睇返啲相 唔明白點解可以變左咁多
呢個佢好陌生 到底佢係幾時開始對我無感覺呢
就算一齊返都唔係嗰陣既佢 所以算了

係 佢係朋友面前咩事都冇
就算一齊返感覺都怪怪地咁...
仲希望緊佢兩個月後會後悔 冇人煩佢

我嗰個呢派完帽依家同人一齊不知幾開心
無縫換畫 點會後悔
我開始想佢唔好再搵我傾計算 咩當我係好朋友姐 屌我做唔到啊

我同佢唔係因為第三者
你hea 應佢 佢應該識做
佢拍拖仲搵你做咩啫

我真係唔知佢當我係咩

未有人覆佢咪搵你攝下時間.. 我估

咁都得 我present嗰陣好驚 目無表情咁講 俾一個同學話我機械人

同埋ies好煩 成日改尼改去 呢次交咗出去就完啦

嗰陣我都做到發脾氣 記得唔得先整完嗰個Excel竟然同學壞電腦 果次真係嬲到喊

嘩痴線 又要再做過 同埋係咁改又唔知點改得好先煩

個excel d10101入到我煩 到最尾原來有辦法整
屌 我仲逐個逐個喺度10101

我聽日就做 下星期一交 同埋加返啲圖表落去先 我好似得好少

我記得嗰陣呢有啲師姐同啲老師同我講 你搵啲有興趣嘅題目做會開心啲 定題目嘅時候 每次我拎題目出去 就會俾人judge我
師姐:你係咪真係想做架 好難架喎
我:功課夠唔想做啦 夠難做啦 我又咪要做
佢收左聲冇再理我

我之前定咗兩條題目 佢兩條都ban我 搞咗勁耐先定到條題目
醒左訓唔返

我都醒啦
我諗我情願內疚自己無珍惜你,
都唔想扮受害者再博同情。
只少我會好過好多⋯

咩事

你呢一刻仲係好難受 但時間耐咗你會適應到 要一邊痛一邊行更遠嘅路

我之前都係咁 成日乞求佢俾個機會自己
比左又有咩用 都返唔到轉頭

但話等佢

曬氣 人地可能過得好好

無縫換畫 點會後悔

我同佢唔係因為第三者
佢拍拖仲搵你做咩啫

我真係唔知佢當我係咩

後備

數學:搵我未?

有搵你 依家日日都搵你

中英通中史:我地呢?

我都冇時間搵你地 要9月頭

佢地:屌你 唔搵我等住爛grade啦

唔好呀 好快搵你地架啦 等我

咁我呢

繼續搵你
屋企電視收唔到,咩料

成個畫面都係雪花?
屋企電視收唔到,咩料

成個畫面都係雪花?

唔係..直頭話冇訊號..打風做乜
連外賣都冇得叫

我之前都係咁 但我依家個電視收到
屋企電視收唔到,咩料

成個畫面都係雪花?

連外賣都冇得叫

係屋企煮通粉食算
屋企電視收唔到,咩料

成個畫面都係雪花?

連外賣都冇得叫

10號風球仲要人哋送外賣 你咁衰嘅
屋企電視收唔到,咩料

成個畫面都係雪花?

連外賣都冇得叫

係屋企煮通粉食算

煮埋比我得唔得

我幫佢答 唔得

但話等佢

曬氣 人地可能過得好好

無縫換畫 點會後悔

我同佢唔係因為第三者
佢拍拖仲搵你做咩啫

我真係唔知佢當我係咩

後備

我以前是冠軍 怎會慣做後備愛人
屋企電視收唔到,咩料

成個畫面都係雪花?

連外賣都冇得叫

係屋企煮通粉食算

煮埋比我得唔得

我幫佢答 唔得

自食其力啦

成個畫面都係雪花?

連外賣都冇得叫

係屋企煮通粉食算

煮埋比我得唔得

我幫佢答 唔得

自食其力啦

笑死

但話等佢

曬氣 人地可能過得好好

無縫換畫 點會後悔

我同佢唔係因為第三者
佢拍拖仲搵你做咩啫

我真係唔知佢當我係咩

後備

事主係邊個 咁32F嘅 啱啱起身懶得追po
一分左手就好似無咩目標咁,之前學既野,做既野都係為左佢

捱住啊

大家都係咁
嗰陣我地夠話一齊去外國住啦
人都走左啦🚬

唉,而家既目標暫時就當係變好d 再追番佢,但一諗到佢已經有新男朋友就 就算無,都唔知有無機會

無縫換畫 點會後悔

我同佢唔係因為第三者
佢拍拖仲搵你做咩啫

我真係唔知佢當我係咩

後備

睇咗幾眼冇睇晒
我講緊我姐唔好咁
屋企電視收唔到,咩料

成個畫面都係雪花?

連外賣都冇得叫

係屋企煮通粉食算

煮埋比我得唔得

我煮比你食唔食

無縫換畫 點會後悔

我同佢唔係因為第三者
佢拍拖仲搵你做咩啫

我真係唔知佢當我係咩

後備

唔通我戴帽戴得好特別?
屋企電視收唔到,咩料

成個畫面都係雪花?

連外賣都冇得叫

係屋企煮通粉食算

煮埋比我得唔得

我煮比你食唔食

嘩 32F 你唔要呵呵轉行溝k生?
屋企電視收唔到,咩料

成個畫面都係雪花?

連外賣都冇得叫

係屋企煮通粉食算

咁煮埋俾我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞