[Sign of the Times] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
訓先 早抖咁多位
希望唔好札醒

早抖 我都就訓

咁又唔見你依家即刻食

依家又要趕功課 ies sba都未做

ies份垃圾好煩 當年隔離班有人present嘅時候 佢哋個Miss喺度玩手機聽錄音

咁都得 我present嗰陣好驚 目無表情咁講 俾一個同學話我機械人

同埋ies好煩 成日改尼改去 呢次交咗出去就完啦

嗰陣我都做到發脾氣 記得唔得先整完嗰個Excel竟然同學壞電腦 果次真係嬲到喊

嘩痴線 又要再做過 同埋係咁改又唔知點改得好先煩

個excel d10101入到我煩 到最尾原來有辦法整
屌 我仲逐個逐個喺度10101
訓先 早抖咁多位
希望唔好札醒

早抖

ies份垃圾好煩 當年隔離班有人present嘅時候 佢哋個Miss喺度玩手機聽錄音

咁都得 我present嗰陣好驚 目無表情咁講 俾一個同學話我機械人

嗰陣我都做到發脾氣 記得唔得先整完嗰個Excel竟然同學壞電腦 果次真係嬲到喊

我聽日就做 下星期一交 同埋加返啲圖表落去先 我好似得好少
依家訓啦 早抖
依家訓啦 早抖

呵呵早抖
痛痛痛痛痛痛

我聽日就做 下星期一交 同埋加返啲圖表落去先 我好似得好少

我記得嗰陣呢有啲師姐同啲老師同我講 你搵啲有興趣嘅題目做會開心啲 定題目嘅時候 每次我拎題目出去 就會俾人judge我
師姐:你係咪真係想做架 好難架喎
我:功課夠唔想做啦 夠難做啦 我又咪要做
佢收左聲冇再理我
痛痛痛痛痛痛

做咩
痛痛痛痛痛痛

做咩

岩岩分開左
痛痛痛痛痛痛

做咩

岩岩分開左

好快就唔痛 等多陣
痛痛痛痛痛痛

做咩

岩岩分開左

冇事既
訓唔到
訓唔到

我仲係度
好波 繼續訓

都係時間嘅問題呀

你地用左幾耐

一個月
之後鍾意左第二個

你個前度正仆街 唔洗留戀太多

不過佢太仆街我咁快move on到正常既
啱啱先同個fd傾我做乜會頂到咁耐仲要係佢飛我

你嗰陣仲為佢癲

依家,不了
應該係唔甘心我對佢付出太多
好似個呀四咁乜都幫佢做
但佢咁樣對我
等睇佢仆街

忘了你個故事
不過有時憎佢好似仲易放低

訓唔到

做咩事分手啊🚬
起身之後淨係諗起同佢一齊既回憶 頹左一陣添

去到9月頭既時候
佢地:又話搵?點解無搵過架?掛住食MK? 等爛grade啦

講夠食mk未 我淨係想食你地咋

咁又唔見你依家即刻食

屌諗起我好俾心機做但係得14/20
我見ex又係咁我又係咁 佢19/20
我做呢啲真係太廢

你都唔好睇

數學:搵我未?

有搵你 依家日日都搵你

中英通中史:我地呢?

我都冇時間搵你地 要9月頭

佢地:屌你 唔搵我等住爛grade啦

唔好呀 好快搵你地架啦 等我

咁我呢
你會為生活而放棄愛情 浪漫需要代價
愛情和生活一樣需要計算
大衛以為自己好愛維珍
係愛但唔夠愛

係咪睇到27集

今晚果集 中哂槍

大衛
其實我一直有個嘢好疑惑 就係Angela Yuen打上去電台同大輝傾心事 大輝又會唔認得佢把聲嘅

可能認得到啦

聽日再睇埋嗰一集

大家好 歡迎收聽星空下的菠蘿包
我係大輝
你地全部都是訓緊
一分左手就好似無咩目標咁,之前學既野,做既野都係為左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞