[Sign of the Times] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

不如你hi下佢

唔覆我

Hi 屎屎 tg呢

你要黎做咩啫

蒲公英點算

佢有我喎 唔知夠唔夠呢

我都揀後者

我d ex全部都係後者 我都話過個個ex散左之後都冇拍過拖 佢覺得拍拖好大責任定佢哋冇人溝

如果比我實後悔

後悔啲咩

有一個有後悔囉 有一個咪唔睬我
仲有一個就係 毒到鍾意自己一個人

我d ex全部都係後者 我都話過個個ex散左之後都冇拍過拖 佢覺得拍拖好大責任定佢哋冇人溝

如果比我實後悔

後悔啲咩

後悔果個點呀
就係纏著你果個?

係 幫我佢呢排好似放棄左 冇再搵我同埋會藍tick我囉 都係一件好事嚟嘅放低左
因為係佢眼中我係一個好女仔

不如你hi下佢

唔覆我

Hi 屎屎 tg呢

你要黎做咩啫

蒲公英點算

佢有我喎 唔知夠唔夠呢

我有你就夠

我有蒲公英就夠

我都揀後者

如果比我實後悔

後悔啲咩

我果個都好毒 我諗佢一開始都係好似你咁諗 但之後好快就淡左 可能佢鐘意自己自由自在多啲

如果比我實後悔

後悔啲咩

我果個都好毒 我諗佢一開始都係好似你咁諗 但之後好快就淡左 可能佢鐘意自己自由自在多啲

我想有人管我
我想每朝都幫另一半準備好早餐等佢有愉快的一天

去到你真係有另一半嘅時候你真係睬佢都傻

Hi 屎屎 tg呢

你要黎做咩啫

蒲公英點算

佢有我喎 唔知夠唔夠呢

我有你就夠

我有蒲公英就夠

蒲公英會飛走嫁

唔會囉

如果比我實後悔

後悔啲咩

後悔果個點呀
就係纏著你果個?

係 幫我佢呢排好似放棄左 冇再搵我同埋會藍tick我囉 都係一件好事嚟嘅放低左

所以覺得有時感情嘅野冇得強求
佢溝唔到我 就好似我溝唔到我三年嗰個一樣
得唔到嘅人永遠都係最好

如果比我實後悔

後悔啲咩

我想有人管我

咁你都幾好呀 遲d有人欣賞你

後悔果個點呀
就係纏著你果個?

所以覺得有時感情嘅野冇得強求
佢溝唔到我 就好似我溝唔到我三年嗰個一樣
得唔到嘅人永遠都係最好

你得到我咪算囉

你信唔信我叫蒲公英打你

如果比我實後悔

後悔啲咩

我想有人管我

其實真係會唔同左
佢一開始真係好珍惜我 佢比左我好大信心
但當有一日慣左 淡左 個轉變真係會大到連你自己都估唔到

後悔啲咩

我想有人管我

其實真係會唔同左

新屎坑三日香
一開頭個個都好興致勃勃咁對你架啦
對耐左又咪覺得煩 瞓多陣好過起身煮早餐俾你食

我想有人管我

其實真係會唔同左

新屎坑三日香

無錯 我果個都係A0 佢期待左拍拖好耐
所以一開始真係超級超級錫我 令我慣左
揮揮手先

我想有人管我

其實真係會唔同左

新屎坑三日香

無錯 我果個都係A0 佢期待左拍拖好耐
所以一開始真係超級超級錫我 令我慣左

拍左幾耐呀你

差唔多一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞