恤衫男遇壞車趕唔切interview 發狂鬧港鐵職員:垃撚圾!

659 回覆
1416 Like 12 Dislike
邊有小學雞反駁
你哋咁識為恤衫男著想 要佢點點點
日日金鐘迫爆人 到有日人踩人點算?
你唔早少少準備 例如早啲收工 或者儲定啲錢飛的唔坐地鐵 起碼六點唔會咁多人迫住先
剩係識拎呢件事屌尻盲反嘅人 你呢啲就真你係小學雞

只要你哋出一分力 港鐵服務會更美好

好撚低質呀大佬
俾d point啦

條友真係好撚柒 無POINT就想玩曲線串人盲撐

你真係好撚柒 剩係識叫條友早啲出門
呢個就叫point 我嗰啲叫曲線
係呀 全香港屌尻港鐵加價同壞車都係曲線呀 盲撚

我幾撚時有叫條友早D出門口?
而家屌你條柒頭盲反係度亂屌人
成個post一個支持港鐵既人都無
人地笑緊個西裝友EQ低仲要亂屌職員,明明幾分鐘後有車都仲要屌
你就屌人係港鐵打手支持港鐵加價壞車DELAY
原來唔支持西裝友=支持港鐵加價壞車
你呢D 無腦憤青真係弱撚智連logic都無

佢不願面對我地話恤衫男EQ低仲不停屈我地淨係叫人早啲出門口

屌 真係哂鳩氣

我講緊佢地班盲反對人唔對事,講咁耐都唔明
屌得好呀
邊有小學雞反駁
你唔早少少準備 例如早啲收工 或者儲定啲錢飛的唔坐地鐵 起碼六點唔會咁多人迫住先

好撚低質呀大佬
俾d point啦

人地笑緊個西裝友EQ低仲要亂屌職員,明明幾分鐘後有車都仲要屌

咁你咪小學雞囉 剩係識屌尻個恤衫男
最後仲加埋人身攻擊 好高汁呀

港鐵係呢件事冇犯錯之下你仲就呢件事針對港鐵黎屌,對人唔對事,唔通你又好高質

幾時針對港鐵嚟屌呀 我係直接畀建議
叫你啲飛的返屋企呀 叫香港人唔好好似恤衫男咁抱歉發癲呀
邊有小學雞反駁

好撚低質呀大佬
俾d point啦

佢不願面對我地話恤衫男EQ低仲不停屈我地淨係叫人早啲出門口

屌 真係哂鳩氣

我講緊佢地班盲反對人唔對事,講咁耐都唔明

佢地邏輯: 屌西裝友=港鐵打手

絲絲細語點解唔參與之前啲屌狗鐵po

定係大事大非先出嚟做野

咁你有咩瘋光事跡講下

你唔敢答

你問先我就答先 你最撚小學雞喎

明明係你地屌人港豬垃圾
然後原來自己乜都冇做過
屌柒個小職員就當自己做左大事
反左霸權
左膠朱heidi都勇武過你
起馬人地直接去挑戰地產佬
你班柒頭就淨係匿埋一二邊勇武
上連登鳩屌地鐵可以推翻霸權?
好似藍衫咁撚燥又做到d乜?

佢仲未知問題係邊,如果淨係識對人唔對事,咁無論你地係咩立場都冇意思 我唔明針對呢件事狗鐵有乜嚴重過錯,相反你就之前系統故障去屌狗鐵我舉腳讚成添啦

好撚低質呀大佬
俾d point啦

港鐵係呢件事冇犯錯之下你仲就呢件事針對港鐵黎屌,對人唔對事,唔通你又好高質

咁咪得囉,咁你肯答我今次件事狗鐵犯乜錯導致你要屌佢,拿拿拿我今次冇話你針對,我純粹想知點解啫

咁咪得囉,咁你肯答我今次件事狗鐵犯乜錯導致你要屌佢未呀,拿拿拿我今次冇話你針對,我純粹想知點解啫
屌個職員有咩問題?著起制服就代表公司架啦。
個個職員都唔關事,咁關邊個事?

係囉
到時你公司老細做錯野,老細推你出去比人屌記得都要咁諗
你代表緊公司
自己攞黎衰

識in既一定係同區book間酒店過夜,第二朝啖定行過去

係囉
到時你公司老細做錯野,老細推你出去比人屌記得都要咁諗
你代表緊公司

你個例子錯左

應該係咁:
到時你公司老細冇做錯野冇啦啦俾人屌,老細推你出去比人屌記得都要咁諗
你代表緊公司
個男人擺明有燥狂症
個職員好撚慘
有人答到我就今次事件狗鐵犯左乜嚴重過錯未 點解要就今次事件屌狗鐵
平時屌佢加價低質素冇問題,但唔應該係基於今次件事去屌,唔該你獨立出po屌
背景係元朗 去咩位置都應該大把車
趕住見工係燥d🙈
好心個黃衫call 支援啦,話個西裝人情緒激動好危險咪得囉
根本兩邊都係狗鐵壞車下嘅受害者 唔明D人屌西裝男做乜 一嚟飛的又未必搵到/趕得切 二嚟你又唔知份工對佢幾緊要 咁嘅情況俾你都唔份氣理智線斷裂啦
要屌就屌高層,屌黃衫有撚用咩
其實點解佢唔見完工先再屌地鐵
priority同decision making咁差真係等食屎
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞