恤衫男遇壞車趕唔切interview 發狂鬧港鐵職員:垃撚圾!

659 回覆
1416 Like 12 Dislike
見工男係有唔岩,但港鐵職員你都同情得落?我七仔買支水都未落月台,飲兩啖都俾佢話,屌佢老母想我同情你?慳啲啦

傻閪,「車站入閘後嚴禁飲食」,正常香港人都聽過呢句廣播,人地冇執行港鐵附例罰你錢咪比面你,自己破壞規矩行上黎話人唔比你破壞規矩

我中暑要飲,唔飲會休克,得唔得先

狗鐵要揸正就咪俾七仔閘內賣飲品。黃狗出聲俾我就話即要白車。玩一輪先走

邊到閘內有七仔比你買野飲呀

屌你 你大陸黎㗎

都唔知搭過地鐵未

我點止想開公司
想開間差館捉你個弱智仔入去坐添

唔夠人講就人身攻擊,繼續做鍵盤戰士啦

本身我都係估姐
原來你真係弱智
唔係真既點構成人身攻擊..
sorry 冇心...

小學雞式嗌交
幾時開返間鐵路公司呀,唔開就繼續做港奴啦

宜家五毛包埋做狗鐵打手架咩
唔比飲水都撐

我撐嘅係有法可依嘅時候就守規守矩,
而唔係好似你咁反社會人格自己想點就點乜規矩都唔理。
根本就一人行一步,你倒瀉水人地踩上去唔跣親地下都黑哂,咁樣嘅環境好舒服

咁你係街唔好撚飲水呀低能仔

知唔知乜野叫有法可依?
你搵到條例出黎條街唔比飲水的話好呀

講緊條例合唔合理呀白痴仔

我點止想開公司

本身我都係估姐
原來你真係弱智
sorry 冇心...

小學雞式嗌交

唔比飲水都撐

根本就一人行一步,你倒瀉水人地踩上去唔跣親地下都黑哂,咁樣嘅環境好舒服

佢真係低鳩能 巴打慳啖氣

你個地下黑晒喎 黑晒呀
尋日壞車個陣都2點半,個黃衫人叫大家落車,個男人由車頭追住佢鬧。落晒車架車就駛走左,等幾分鐘就有下一班

留名睇d人扮睇唔到

大把人扮睇唔到

話早一星期係公司扎營個班睇清楚啦
盲撚,係佢冇預時間呀
叫佢預早1個鐘有咩問題
成日極端化啲野講到好合理咁

本身我都係估姐
原來你真係弱智
sorry 冇心...

小學雞式嗌交

唔比飲水都撐

知唔知乜野叫有法可依?
你搵到條例出黎條街唔比飲水的話好呀

講緊條例合唔合理呀白痴仔

戇鳩,唔合理就代表可以破壞規矩?
你有苦衷嘅一定要飲食嘅點解唔可以講?
平時又話地鐵乜乜乜
依家有人開聲屌又比你地笑

agree
連登仔平時比港鐵撚狗咁撚
今日估唔到撐狗鐵

議事論事啫
從片中所見係個鬧人嗰個有問題喎

咪係 個個人好似你咁盲反咩
唔通條友打鳩港鐵職員我地又要支持佢 呢單野擺明條友問題
可惜唔夠close up

單野都話唔關港鐵系統事 係有條友既鎖匙搞到關唔到門
先叫人轉坐下一班

藍衫就起勢咁屌鳩個唔關事既職員

上面有巴打話係現場 當時幾分鐘內已經有第二班車

藍衫成隻癲狗咁都可以有人撐

唔關港鐵事都講得出

咁係咪黃衫專登整到架車開唔到要轉下一班?

講緊係咪唔關港鐵事
你就問係咪黃衫特登整到架車開唔到
九唔搭八

以後每次delay港鐵搵條垃圾出黎講句
特登架?
搞掂了事

人地咪解釋係跌左鎖鑰
唔係系統故障囉
屌你生番黎?

咁你咪話係唔關港鐵事囉
跌條鎖匙又搞廿幾分鐘
戇鳩

暑假真多弱智
即時有下一架車啦

條友一睇就知為屌而屌

擺明
唔妥獨市港鐵狗飲水都唔比
有加冇減機制

因為港鐵有呢D ON9 POLICY
所以無論咩事佢地所有職員都係抵屌 你呢種思維真係同支那無分別
是非黑白都分唔到,連獨立事件都分唔到出黎睇
淨係識一個方向諗野仲要大大聲當自己岩哂跟著話人地係打手

呢條條例行咗第幾個十年? 巴打你今時今日發現新大陸喎

狗鐵應該要請多幾千人黎睇住你有冇倒瀉水,一陣你倒瀉水,跣到人狗鐵又比人擺上網屌,不過到時狗鐵又加價係巴打你有份造成

獨裁行左千幾年添

快啲開間公司出黎抗衡狗鐵啦,呢條水路有得諗喎,巴打我撐你

我點止想開公司

算鳩數啦你。閘入邊七仔唔賣飲品你都講得出

我真係見識少,我又真係唔係好知邊個站閘入面有7仔賣野飲

旺角東大大間。屌你

南昌都有,睇黎佢見識真係幾少
今日下午六點金鐘站塞滿人 連登仔應早一粒鐘收工避免
明年今日狗鐘加價 連登仔應早一年儲錢避免
明年今日狗鐵加價 連登仔應早一年儲錢避免
狗鐵都有打手

抵你班港豬俾人滅種

係喇係喇
一定要好似你地咁咩鳩都反先唔叫打手
咪就係 擺明就係恤衫男錯 所以我希望香港人唔好抱怨狗鐵成日加價同壞車啦 你唔早一粒鐘收工?唔早一年儲錢?係都要盲反
一個post就睇到香港人幾低賤
明明有巴打話係有乘客搞出事
唔關狗鐵事 無人理
都有巴打話停左唔係好耐 又無人理
淨係識屌 如果公司請到呢條友就真係大撚獲
一有突發事件就癲狗咁 無諗下點補救
仲有人撐真係世界級
邊撚度盡力! 盡乜撚野力!
唔知點解聽到佢講得咁順
好好笑
咪就係 擺明就係恤衫男錯 所以我希望香港人唔好抱怨狗鐵成日加價同壞車啦 你唔早一粒鐘收工?唔早一年儲錢?係都要盲反

弱智閪不願面對就紅字特大以為有道理
事實擺到明係個恤衫男一來冇預早出門,二黎佢情緒智商係有問題,而且應變能力好低
如果你係因為代入自己做恤衫男覺得佢好慘,我恭喜你先 因為你應該都係EQ有問題先代入到佢個角色,你應該要俾人捉去睇精神科 到目前為止冇人話你癡線你應該要開心
一個post就睇到香港人幾低賤
明明有巴打話係有乘客搞出事
唔關狗鐵事 無人理
都有巴打話停左唔係好耐 又無人理
淨係識屌 如果公司請到呢條友就真係大撚獲
一有突發事件就癲狗咁 無諗下點補救
仲有人撐真係世界級

呢個真 佔中佔旺班人成隻癲狗咁 法律都唔守 更何況港鐵附例

曲線扮委屈 你呢啲盲反撚不願面對
冇人話反狗鐵係錯 不過好似你地咁樣盲反就好似潑婦罵街咁,好肉酸明唔明呀

弱智閪不願面對就紅字特大以為有道理
事實擺到明係個恤衫男一來冇預早出門,二黎佢情緒智商係有問題,而且應變能力好低
如果你係因為代入自己做恤衫男覺得佢好慘,我恭喜你先 因為你應該都係EQ有問題先代入到佢個角色,你應該要俾人捉去睇精神科 到目前為止冇人話你癡線你應該要開心

事實你冇預早一粒鐘收工
事實你冇預早一年儲錢
擺撚哂上網

仲有冇人請佢
你迫地鐵迫咗十年都冇痴線 我都替你全家高興
香港人好大壓力

利申:琴晚一路睇一路笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞