港女係外國特別open

351 回覆
483 Like 59 Dislike
事實係鬼佬比起好多亞洲人五官更深䆳,高大又鳩大都係揀優秀基因姐
佢下面有著
試下比班連登仔揀屌金髮鬼妹定港女睇下佢地點揀?
只準自己屌鬼妹唔準人地食洋腸

當然 呢個只係假設 現實係冇人想比佢地屌
女人真係好仆街唔揀連登仔
大把人移民咗外國做外國人啦

白啲講:中國社會資源關我乜事

對於移民咗嘅人,你中國有幾多生育資源,之後經濟變到有幾好都已經唔再關佢哋事
Pin 呢個
我gay 純粹第三者角度睇你地咁逃避現實覺得好趣怪
人地玩完返黎 都係接受港男追求 唔係倒追
即係價值仲係高啲
咁都可以夾硬話人cheap啲
愈講咪愈踩返自己
想知,我記得有兩條女
你比垃圾北佬圍爐洗腦到自己喺度嬲 關我地春事

現代亞洲女性 而家最興係鍾意韓仔 我諗無人會有異議

我識得嘅女 有鍾意韓仔日本仔台仔泰仔 中國鮮肉 本地藝人都有 根本極少鍾意鬼仔

湊鬼以港女界別黎講應該係老土野黎

時代唔同咗 唔該update下資料 唔好出黎獻醜
我入嚟睇Karen嘅comment
係有著
短過人哋去蒲咁解囉
外國gym着露肩露肚背心仔屌人gym creep
事實上大部分人為passport

唔通喺香港死捱難捱永不翻身咩

出到嚟就知你揸住美國passport,世界各地無論南美、東歐、東亞乜女都食到,好多白人搵唔到另一半都可以靠dating app識返個,佢哋為咗拎passport乜都肯做,地位根本不平等

英國加拿大澳洲就次檔啲但都有市場
冇辦法, 亞洲文法輸出輸哂,
一個hollywood 已經幫哂全部白人國家, 將白人既外表 變成主流,
亞洲人之間仲要自我厭棄
垃圾西, 鬼佬精好食D, 連登精就係支那垃圾精......
同鬼佬結婚生仔先講野啦
著到咁影呢啲相,啲鬼佬當你雞喳
鬼佬睇唔起亞洲女人唔係冇原因
落過幾次仔, 同有性病, 就會搵毒撚港男找數......
有啲女語言天份好高

肯同洋腸溝通進步得仲快
Batman d 片係正既
大脾內側條絲襪爛左特登照着 / 特登整爛 好低級
Work 黎
都寫明Sunday Work done
優生其實係為咗後代有更優秀基因去確保基因延續性
咁如果洗到冇哂基因特徵算唔算民族死亡,本末倒置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞