港女係外國特別open

351 回覆
483 Like 59 Dislike
亞洲男人最鍾意扮到謙謙君子冷靜理性產生優越感,放棄白人社會擁有嘅野性同侵略性,永遠唔夠膽直接反枱,間接令到女人覺得男人嘅遷就同包容係理所當然。
巴打好人一世平安
生物基因 身得高 身型較大隻嘅
本身就易吸引對象
加上後期歷史影響 唔出奇
哩啲級數嘅鬼佬有幾可會同亞洲女一齊
係啲二三線嘅鬼先要屌亞洲女
不嬲都話連登仔最啱去印度阿富汗呢啲地方
踐踏女人強姦全部冇問題
但一見到呢啲地區有女性負面新聞佢哋又變咗左膠
偽善到陷家鏟
老老豆豆班鬼佬就係貪Asian冇思想聽話易控制,班鬼妹太有思想又女權搞唔撚掂,嚟到Asian 啲女聽聽話話又易食,一堆外國溝唔到女嘅loser過嚟搵食。
原來大細波得好緊要個個就係佢出過
英雄
連登仔不願面對事情,仲要成日屌鳩泡菜仔,自己又唔去做gym做運動改善身體同擴闊視野
人地個子宮你有咩資格管?
你係港男就所有港女個西你都有權管?
新加坡男嚟架
可怜香港男子女友被白人抢,屁都不敢放一个
仲有冇多D圖
好人一世平安
入鄉隨俗姐
件死垃圾仇女仇到想重現某地方鐵鏈X咁款
思維仲恐怖過塔利班
就絕對唔能夠接受

再講
香港女已經係亞洲入面最唔崇洋
皆因前幾十年所有香港人已經成日見慣鬼佬係香港地做人做事嘅經驗
香港女係好識分佢地係邊種新鮮蘿蔔皮
而且好多鬼佬話香港女係亞洲入面最難溝
明白現實未呀仇港女撚?

你再細看台灣日本韓國菲律賓泰國嗰啲女
尤其你地最like嗰中國白面樣、筷子腳小姐姐
對鬼佬同攞獎學金嘅黑人伴讀係直接雙眼放光芒咁款
全因為佢哋地方過往接觸外國人嘅機會係好少
似初初見世面咁
頭唔洗勁多頭皮 成面暗瘡成面油 唔打扮唔襯衫
日日上連登鬧女人
easy
佢地黎黎去去剩係識Po十年前個2條女跟鬼佬走嘅片
人地係日台食得仲多 拍埋泡泡浴片tim
Onlyfans呢?!
好多人唔知咩叫性吸引力 體諒下
呢到大把女人手都未掂過 未發育完 身材仲成個中童咁嘅連登仔係到人講佢又講架
邊個女人會對呢班友有性趣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞