港女係外國特別open

351 回覆
483 Like 58 Dislike
入嚟欣賞small dick energy
啲女成日覺得比鬼佬屌完 個閪流住啲西洋精 自己就會變鬼妹
香港要做張培根用錢撻先可以跪含
外國求撚期一個white trash都可以即含
所有明知ig/Twitter 係咩但係唔主動俾嘅人都要死全家
包括你同樓主

https://x.com/dollyinuk

https://www.instagram.com/hongkongasian?igsh=cnhtb2Z4MTIwcjVr
IG?
如果成個亞洲社會氣氛都變到仇視西方男人屌亞洲女人,會唔會減少亞洲妹被鬼佬屌嘅機會?

老實講,女人都係一個社會嘅重要資源
古代女人係戰爭中的戰利品
其實現代都一樣
而家鬼佬搶曬亞洲國家嘅女性資源,唔係應該嬲咩?
佢哋過去100年以戰爭手段文化入侵打倒亞洲文化,以大量搶奪亞洲女性。
女權:her body her choice
咁係咪keep 住食洋腸先
千祈唔好要港男埋單
很癲
培根只係睇在錢份上,d女根本睇你唔起

白鬼面前係好似肉便器見到主人咁洗曬水
女權係戰爭時代九成係通番賣國嘅組織
一定要解散,唔係打咩仗都會輸
臭雞 肉便器 精液罐
仲有咩形容詞可以用??
只會顯得你班亞洲男人小器同自卑砟
IG?
本身hunkhands 就喺東亞東南亞週圍飛嚟飛去
比鬼佬屌閪係大方呀?
大部分人寧願做小器男人,都唔想身邊啲女人全部被比鬼佬屌

重申:女性係一個社會嘅重要資源,白啲講:生育資源。
同埋其實成日將港男食鬼妹相比根本唔撚同case
女人整cheap自己一定有男人屌
男人要屌閪一定要夠高價值
呢個就係定律 夾硬拉埋來講之前 駁左呢個定律先

事實港男屌到鬼妹真係值得慶祝 至少唔係扮”easy boy”就會有鬼妹
另外港女做到咁撚cheap其實係影響緊東亞人形象
加深緊荷里活 對asian male - pussy/nerdy/sissy 嘅形象

我贊成自由戀愛 問題呢啲仆街做到cheap雞咁 甚至喺鬼佬面前唱衰亞洲男人 絕對好大問題 因為已經關乎到種族平等問題

同埋講真有幾多港女溝鬼佬真係兩情相悅咪又係使橫手腿張開搏attention先
真心講有得屌我都屌鬼妹先啦 唔係你咁easy嘅話 真係貪你平胸肥腫腿短黃咩
其他地方有就唔屌得?
見到D女比人搶曬唔係諗點樣提升自己 點樣溝鬼妹
而係限制女人自由戀愛
自己可憐既自尊先唔洗再受傷害
人地韓仔已經教曬你點樣令到亞洲男都可以有性吸引
但係都係決定留係舒適圈 一齊上連登圍爐屌下港女更加有安全感
佢係真係雞,之前Batman 有屌過
對唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞