【ホワイト師匠】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCL

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
白真係好好笑
笑狗被人hack左?
垃圾熱狗唔預佢幫到手啦
條撚樣頭先掃蕩晒條中場
下年中鋒答案
其實唔難 法比都16碎踢一隊
有d癲 有無報細數
麻麻 同以前果d bambino一樣
台妹打底褲仲短過底底
台妹拍寫真集興除哂添
雲尼 奧斯文 saka 三叉戟
中場加個fdj
頭兩件唔洗諗 永世都唔會買到
Fdj個人好鍾意 但雞般會實際啲
我唔知係咪可以買到一個30+射手,經過Messi/CRon/Benzema/Aguero/Suarez/Lewandowski/Ibrahimovic 嗰一代之後,市場上面好似冇乜人。冇咁嘅射手出產

Haaland, Kane, Mbappe 三個?不過都冇乜可能

絕對唔反對30+ 射手,喺一個陣容入邊一定有用。但幾有用就真係要再睇。人選方面, 真係諗唔到

值得一提:Haaland 上季在英超聯賽入36球,曼城在聯賽入94球;

21/22球季,冇Haaland, 曼城反而全季入99球

Havertz 打9號,如果有個射手型的做輪換。Jesus 可以打翼,可能前面變化會多啲

Havertz 把握力為人垢病,但係今季都叫做+XG , Goal:Big chances missed 係1:1

有錢的話,反而希望買到兩個中場先。Elneny/Partey/Jorginho 可能走兩個

由意甲萊切的年代,一直都喜歡丹麥防中Morten Hjulmand 。佢去咗葡萄牙之後就冇乜留意。我中間好似睇到佢打兩場歐洲賽,印象好似冇之前咁光芒四射(不過今季睇佢比賽太少唔係可以參考)

Hjulmand 6 , Rice 8 ,係幾好嘅組合。Rice 可以好似今季咁樣成日後上入禁區。

Hjulmand 護球、放長波係好好,又有良好嘅身體質素,防守能力都好強。同埋都係24歲

Bruno G. , Alan Varela 呢啲目標好似太遙遠
佢唔放俾鏝先係新聞
淨係買奧斯文都好
自己扭得爆得又有身位 低配版大哨咁
osim 似比車bookmark 左
想要SLK WATKINS ISAK呢類 有自己搵食 又肯打配合
西裝佬上次吹意假中遊中場係去咗森林件Domínguez
唔睇圖以為你講緊耶石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞