【ホワイト師匠】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCL

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
用左東哥血祭
Btw好耐未試過XG比對面上到咁高
就算輸比愛蛇個場都唔過2
艾蘭加做後備翼 好過黑兒
The Korean Guy.
憎就唔會既,佢個格應該soft個啲黎。不過對住前東家正常人都會想證明自己既
呢度吹過屎賓沙
波底咁粗點用
有樣嘢幾搞笑
成日傳個個Guehi都係182cm同murillo一樣
唔知係咪想要多隻wide center back (鳩up)
不過ccb缺人啲
今場係踢得唔好,甩好多波
傳俾人又有,俾人LUR甩又有,自己帶下帶下甩左又有
成日D傳波都唔到腳,富哥有幾球都係要伸長隻腳貪返個波返黎,頓一頓就俾人搶左
尋日森林入到big chance其實後面走向會唔同
你睇我好我睇你好
我建議熱刺有自己的理想、自己的目標,如何?給自己設定一個目標,而不是只顧著阻擊阿仙奴。
派早一個禮拜滿狀態嘅話 我地係咪穩雙冠王
琴晚傻哥有段時間落埋佢個位到踢。迪加踢前
條友勁冇腦
佢憎都憎media同嗰陣嘅管理層多
認同佢嘅動力來自於證明自己多過hate
都話森林其實係有機阻到 但係估唔到個木一次機會都把握唔到
韋拉睇到上升緊
如果保持到健康
下年有返佢同添巴同健康嘅派已經upgrade咗一班
成個英超身體質素頂級頂得住夏撚既應該得VVD同SALIBA
矮黑人中堅好撚勁 爆發力好撚快 同埋靈活啲可以改打閘
本身鏝都咬唔入森林 鏝打森林都幾辛苦 上半場個角球都幾關鍵
做好自己,呢三場win 曬收貨嫁喇
冠軍浮雲黎
奧哥同Saka嘅後備要預咗真係打後備
就好似C朗美斯嘅後備真係冇咩出場時間同取代唔到佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞