【ホワイト師匠】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCL

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
可唔可以再表演多一次
Lkk 之流
打卡數就高位比人係咁打反擊
打我地就縮撚到尾打反擊

雖然技不如人無話可說 但愛狗真係狗黎
尋日傻有球輕鬆比VDV追返
如果巴丁一早單刀左
泰晤士報 :

阿仙奴和曼聯有意水晶宮23歲後衛 Marc Guéhi。水晶宮擔心 Guéhi 將在今夏離隊,因為曼聯和阿仙奴都對這位英格蘭中衛感興趣,並派出球探考察了他的表現。Guéhi 今年2月接受了膝蓋手術,以解決傷病問題,確保入選英格蘭的歐洲盃大名單。

Guéhi 與水晶宮的合約還剩2年,預計他的轉會價格超過5500萬英鎊,這將超過曼聯2019年從水晶宮簽下雲比薩卡所花費的5000萬英鎊。
打賓仔 10分鐘俾人隊3粒添
傻哥癲能到尋日長傳助攻都有
佢前場停波再分波嘅能力真係好top
頂住幾個後衛都護到波
如果要諗後備位
奧哥Saka影J後備好似仲嚴重
條友粗撚到仆街

白真係好𠹌濕鳩搞鳩你到最後一刻即刻走佬
咁VDV真係好撚快,尋晚應該攻多D賓戴維斯果邊
條友連SAKA例牌CUP左邊都唔識守
和利係邊個時空 踢都未踢

贏過城但條撚樣入到4月就放比city 4-1

我知佢冇心但佢都重係同教阿狗一樣咁on9

一到傷病多月份就係咁撚樣
點會 巴丁冇態 爆唔贏啦
睇下korean guy 不過無左neto就難D
仲有打車狗2:0都比人追和
愛狗對我地個2場好波係一件事,但佢對其他隊啲柒野又係另一件事啦,條垃圾
比賽尾段人地休息左兩個禮拜
傻哥兩個禮拜踢左咁多場 咁都有得屌
Saliba 後備係唔擔心既
富安可以打 或者白去打 富安打返閘
問題係saliba 太勁 邊個頂佢都一定有小小差距 無計

奧個位就睇路同韋拉生唔生性

同樣 奧隊個種電兔精神無人代替到 邊個頂都有差距
只係路同韋拉真係差得太遠 要諗究竟未來仲用唔用呢兩個

沙卡後備就真係要買 完全無人可以頂
人地又係主場 我地又係主場
人地又係打中遊 我地又係打中遊
人地就刷得失球 我地就連贏波都成疑問

咁不如投降 最多問下佢地可摸以借個杯黎摸下
邊度有屌過?
傻唔係賣速度 大家都知架亦都唔關體力事

輕鬆d啦
又係車青訓
愛狗個白哥勁d?
唉屌 一齊屌啦
條撚樣都係抵屌
除咗Kane之外 呢樣可能係世一
愛記po話如果佢去阿鏝,有機會勁過Stones
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞