[支持坦蛇(๑•̀ㅁ•́ฅ)] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [2695]

1001 回覆
10 Like 28 Dislike
米路 而家係防守 龜速 然後又派路上身 下下 交risk pass 但成日好多大意 簡單 失誤傳波
雲加離開之前十年冇冠
國米免簽左 拜仁個蘇馬 失波數字 還好過nana
英國權威媒體《BBC》報道,曼聯今夏願意出售大部分球員,歡迎其他球隊報價,隊長般奴費南迪斯、拉舒福特、奧拿拿、哈利馬古尼等皆在可售之列。報道提及,只有3位年輕的一隊成員被視為非賣品,分別是凱倫、加拿祖及高比馬恩奴。
你條防線成季無幾場齊人

同埋買NANA返嚟係要多個出球點,呢點係幾成功,防守默契咪慢慢夾
佢哋好撚得意,成日當正自己係主角咁
海龍 今季接應 長傳 做支點 能力 接近零 根本出d 波 無人接到
點會賣Nana,買邊個頂?
乜撚野啊,龜not for sale啊
季初係有做支點嘅身位嘅,但傷完出嚟好似唔識踢波咁

同埋如果想曼聯跟得上現代足球強調後場組織同前場迫搶嘅風格,呢啲人係要簽

最多換坦
懶仔又傷
海龍d 背身 護球能力 還差過 耶穌 果d 細粒前鋒
成日跌 d 力用晒去同人打摔交
啲人對海龍係寧舍多手,20歲仔都預要交下學費

俾啲耐性啦依家放走定放棄都蝕硬
無一個好教練 教佢點打中鋒 好難有大突破 走位 控傳 護波 背身 無樣掂
市場價 3千萬都無人要啦
記得上季福狗先生爆發嗰期話有個前鋒教練㗎

就算無,兩位雲師兄返嚟教下路得唔得
賣撚左福頭拎錢幫綠木做pr
一日最衰都係坦狗
我都認同
龍仔成日掛住隊個屎忽俾人插,忽略咗本來支點二傳同走位埋門既意識
錯哂方向
唔知係咪背傷未好晒
好記得首循環對鏝個場佢算護到波,同交到畀隊友
講緊對面係鏝依條世界級防線
但之後對鈕同富臨就好似最近咁個身勁軟
控唔到交唔到
般奴接到
會唔會真係一隊訓練有問題
跟隊train就傷
咁後生表現不穩有咩出奇
唔係咁多美斯

分唔到左邊
再咁搞佢仲衰過啲中下遊前鋒
李城Maresca 猁狗slot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞