[支持坦蛇(๑•̀ㅁ•́ฅ)] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [2695]

1001 回覆
10 Like 28 Dislike
不要說低賤, 請改說謙虛
癲撚過迷坦迷福
唔知以為班球證係佢老豆
仲要打一大篇文幫球證洗白
死左膠黎
我諗起本地波個區都有呢啲撚樣
真係好似同球證有親咁
正評是給topic的
做咩啲風係咁吹杜蛇,唔會真係佢掛
邊個棄福撐邊個
坦棄左兩場
蘭蛇行得好前
宜家吹風唔一定係球會有興趣先吹
球員想轉會
教練想轉工都可以比料班妓者出post
講起左膠,剛剛去完歐洲旅行返黎,探咗個係德國住既朋友,佢同我講返係德國有樣嘢係痴撚線

原來你係德國生咗小朋友,就算明知個小朋友係仔或者女都唔可以直接用He或者she呢啲帶有性別傾向黎稱呼佢哋,因為佢哋會覺得個小朋友係有權自己選擇做男定女,而唔係由父母幫佢哋決定,父母由佢哋成長時就用到帶有性別傾向既稱謂去叫佢哋係逼佢哋潛移默化接受咗父母想要既性別

呢啲思想對我黎講真係太前衛太破格
Tuchel spoke glowingly about Rashford after his exploits against his PSG side. He lauded his personality (via TNT Sports):
"The guy is a very young adult who takes his responsibility off and on the pitch. He is very (impressive), very (impressive). I've met him three times as an opponent and every time I meet a calm guy, I meet a humble guy, a nice person, which is amazing because I like this kind of mixture."

入撚曬血
佢話去朋友屋企聚會有一大班小朋友都唔可以用有性別傾向既稱呼去叫佢哋,咁樣會比佢哋父母屌
麻撚類
叫名算
佢話叫錯咗your son, your daughter 就試過比人屌
Your kids
Your asshole
Sick ball
一齊躝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞