呢套自由高達電影真係唔知睇咗啲乜撚嘢

327 回覆
138 Like 1219 Dislike
本身好耐都冇睇過高達,以前睇過一套啫,講阿姆朗同馬沙,覺得好好睇,有探討人性,啲角色又肯死人,啲畫面又夠寫實。

呢套乜撚嘢自由高達都唔知睇乜撚嘢,啲角色又九唔撚搭八,唔係講打仗淨係溝女,屌你老母。打緊仗架你老尾,乜撚嘢愛唔愛我,成撚日打打下死啲女出嚟呃毒撚,屌你老母!啲機動戰士隻揪又唔撚係講駕駛技術,講啲死人念力㗎屌你,打乜春啫。總之就嘥我時間!

一句講晒 :「高達已死」以後唔撚睇!
你咪唔好睇囉
負評嘅都係死毒撚,垃圾中嘅垃圾廢柴中嘅廢柴
溝女重要啲
呢套垃圾請我都唔撚睇啊屌你老母
樓主無女
咁你做咩比錢睇呀
樓主現實媾唔到女,連睇戲見到人地媾女都唔得
奸角挾持住條女 話要插盲條女對眼 睇基拉仲會唔會愛佢
D角色個個都認真做鳩嘢
唔撚好玩啦 你知唔知自己睇緊啲乜啊?有乜可能能兩邊打仗但係成個主題圍繞着爭女爭仔,你個腦係咪有撚問題?
你哋呢代後生對於高達嗰種審美判斷真係好撚離譜,真係乜撚嘢都可以擺到入口

馬沙講緊既就係樓主呢種人

姐係老屎忽

唔係有gundam seed 高達一早收咗皮
返去睇UC啦老屎忽。
高達都係商品黎,要順應觀眾口味先有錢續命。
SEED就係鳩下鳩下架啦
個傻尻攞住UC打飛機嘛
今次quote佢偶像馬沙講既野
希望佢醒下
賣模型廣告都要嬲到咁
冇資金邊個同你做其他小眾uc高達series
如果靠套UC敗家仔
高達就含得撚橡皮糖啦
馬沙同亞寶都有溝女

無女溝打咩杖?

一齊大家男同男打飛機?

打杖其實都係為咗溝女 上得位嘅人都唔只得一個老婆
老屎忽接受唔到高達會講唔同主題
下下講戰爭 講愛唔撚柒得咩
UC / Seed
寄生獸 / one piece
現實世界就係後者啱大衆口味賺大錢
人多嘅一方就係正義
問題係佢溝女都溝得唔係幾好睇呢下大鑊...
開機佢都係講科技
至於點HACK入個腦度就任佢講啦
念力交流就高達傳統來嘅

另外一套唔好睇唔等於高達已死
唔想睇咪唔好睇囉
如果樓主睇左水星之魔女應該會嬲到噴屎
老老柒柒最尾打果part太長,啲畫面又狂閃又快,睇到頭暈
高達一向都係有玩念力同女鬼
有玩還有玩,但冇理由下下都用呢條橋啊屌你,依家玩到咁變咗所有勝負關鍵就睇你念力夠唔撚夠勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞