香港依家唔係經濟衰退,係經濟小城化

154 回覆
330 Like 19 Dislike
仲話香港女仔應該學大陸妹既打扮同著衫既品味
cls明明點睇大陸妹啲裝扮都係娘爆
一味靠露 貼身衫 條裙短到走光
簡單講就係雞look 隨時ready接客賣淫咁

隔離post大婆當街打二奶 剝二奶底褲
你見二奶完全唔遮擋
因為大陸妹不嬲唔介意當街露閪
不知幾享受人地望佢身體
而家香港經係胸圍望罩化
咁你要去第三世界睇下先
香港可以用"兆頭"
所有喺香港攞到錢嘅銀行都係香港銀行
你大我呀
我係中意大陸消費,係都唔想俾錢益香港地主
日本就有好多今日收入供泡沫債
呢個應該係幼苗個苗
幼生植物個頂部唔健康=苗頭有事
轉美金咪搞掂
段野咁撚on9純wordplay講d阿媽係女人既野都咁多毅進仔盲like,乜9叫成堆人唔想消費又掛住食買玩,真係屌你老尾經濟小城化咁撚大陸既修辭懶高深咁講出黎
之前2年好多on9 00後跟支那著乜野偽日本JK校服
首先「黃絲」定義係乜?
但重要嘅係政經權力,政策由中共控制,中共7到令香港滅亡。
其他人嘅任何期望有咩影響?
可以用「端倪」
Pin this
同呢班友正經係浪費你時間
香港人憑咩咁富貴?
最好大家拎綜援
唔會。應該加到50幾萬。
佢哋話之你餓死,自己利益係唔會減的。如果唔係搵鬼奶共。

共產黨可以管咁耐就係因為佢利益分配做得好。幫佢做事嘅個個都發。話知你地班傻鳩日屌夜屌,佢哋一樣錢照袋特權照用。

所以唔破壞佢哋個分餅系統,其實唔洗諗有咩改變。正如傻強俾美國制裁緊,如果無得做特首之餘仲要入赤柱坐,佢即刻黃過黃之鋒。
係,係失業率,但係咪因為經濟好大家心照,被炒後係會搵番工,但要接受比上一份低人工,循環多幾次,收入水平就會慢慢同深圳一致到時同一樣消費就變番去“中產”水平,即係冇你班基層事
依家唔小心支出,你早晚後悔
係,係失業率低,但係咪因為經濟好大家心照,被炒後係會搵番工,但要接受比上一份低人工,循環多幾次,收入水平就會慢慢同深圳一致到時同一樣消費就變番去“中產”水平,即係冇你班基層事
依家唔小心支出,你早晚後悔
上開x都知中港台大把女鐘意野外露出啦
乜都收費搶錢咁
過馬路罰款 垃圾袋又罰 停陣車都罰
仲話想要加稅

小市民邊到有錢剩
現代社會根本上唔會再有改朝換代既事發生

做政府工真係同中六合彩冇咩分別,個分餅系統已經變成永動機
其實巿民控制唔到架喎
邊度平靚正咪地邊度囉
全世界都係咁架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞