[KY Derby + British Guineas] 2024年5月海外賽事討論區 I

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
以規模同狀況黎講真係好唔掂
馬娘影響力驚人
遮打杯出咗外隊馬名單
冇北橋
Rebel's Romance預咗
估唔到仲有Tower of London
名古屋我淨係就起禾珠
老母華係咪鐵打
禮拜日復出
咁快返睇LIVE?
呢排仲得閒去阪急間合作鋪 簽名影相
冇隔離馬房起度 北橋真係唔跑老實講個第三岩田康騎得幾好 如果搏到淋地 我會賭佢做膽 可惜唔跑
騎百搭意粉定阿狗
原來阿狗要抽選
TOL無賽程

not sure Gold Cup Horse嘅佢都係等Goodwood Cup然後去袋鼠啦
惡霸淫真係嚟嘅都未必要用老豆啦
放條毒蟲上馬咪得
再唔係咪就地取材
再唔係老麥都得 反正Coolmore Australia都係Coolmore
倫敦塔9報(?)
gold cup係咪讓路畀kyprios
咁好似未至於0%機會嚟喎
not sure he is Gold Cup Horse

嗰陣Dubai贏咗話就算去Ascot都係跑Hardwicke 但係Hardwicke Ballydole好多馬排緊隊
有邊隻排緊 唔係賣左就退哂
好似有印象隻continuous可能跑?
好似唔記得跑邊場,但老豆podcast冇講會嚟
柏金肯定跑POW Kyprios就肯定跑4000

Luxembourg/真心蛇/Tower of London/Point Lonsdale呢四隻排緊Coronation Cup/Hardwicke/Grand Prix de Saint-Cloud

Queenstown呢隻閹馬睇下跟隊跑哩半定係攞去幫Kyprios開路
但係Luxembourg輸到仆街 呢啲或者佢都要跑
Dubai完之後話會縮返落12F Hardwicke/Coronation Cup呢啲都會諗下

不過當佢嚟都唔搵老豆啦 嗰日佢留係Curragh搏殺 呢啲咁嘅豬頭骨搵雞蟲咪得囉
搵戇豆咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞