估唔到人強馬壯既loong 9都敵唔過一個姜濤

68 回覆
47 Like 3 Dislike
即刻證明咗 viu 同 tvb 都係課金吹奏

煩請約修亞 viu pr 回覆 你仲係咪堅持鏡「紅到去美國」
上到CNN 但係澳門演唱會都要半價賣飛
不如你答下我,點解要幫鏡狗課金上NBA,CNN呢樣鐵一般既事實洗地?
新加坡場好似仲係唔知幾多連位有得賣
買塊板同上節目比?
連啲網紅仔都買過啦
新加坡要搭飛機啫
澳門搭車搭船都得喎 仲要咁近 點解紅到去美國但衰到連冇電視娛樂澳門人都唔睇啊?
上到節目 但係澳門都冇人睇係咩玩法?
都唔講美國場啲位全部黑布
老羞成怒
你隻傻閪又只係會睇唔過眼柒鏡畀人踩,真係夠晒滑稽
扮中立嘅傻閪「我不是鏡粉」,就算Quote咩你都唔會認
做傻閪已經夠柒,不過你就柒上加柒
係到扮中立,但處處就幫住柒鏡講嘢,同時又畀晒建議Viu,但又邊踩TVB,呢D就係睇唔過眼
大陸,台灣,大馬,新加坡

以上所有香港藝人既主要海外市場全部都冇市場
然後就吹到紅到去北美
想呃傻仔都唔係咁啦

上邊條撚樣回應吓啦 上cnn
佢已經柒到唔敢入返嚟
真 · 超級聯絡人
條傻閪咁搶口而家消失左
大量把完,你後面就戴頭盔
咩頭盔?
首先都唔知你問緊咩年代
假設你係問依家,以依家黎講,的確係少但唔係冇
我都求其答左你兩個

如果係問all time就更加唔駛講啦
出道5年,香港頂流嘅姜濤點解唔用返Eason 同黎明果啲比?
要同返啱啱出道不知名嘅男團比較?
哦,唔記得鏡粉標準,評論鏡要用小學生標準
批准tvb 藝人先用天王天后級標準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞